25 Nisan 2022

Sindbad'ın Gece Yolculukları Gyula Krudy Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,4 TL
Yazarı: Gyula Krudy
Çevirmen: Şaziye Çıkrıkcı

Sindbad'ın Gece Yolculukları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Gyula Krudy olan ve Aylak Adam yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sindbad'ın Gece Yolculukları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sindbad'ın Gece Yolculukları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sindbad'ın Gece Yolculukları TIKLA PDF İNDİR !

Sindbad'ın Gece Yolculukları Yazarı Kimdir ?

Sindbad'ın Gece Yolculukları yazarı Gyula Krudy 'dır. Gyula Krudy yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Sindbad'ın Gece Yolculukları PDF indir oku

Sindbad'ın Gece Yolculukları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Aylak Adam yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sindbad'ın Gece Yolculukları TIKLA PDF İNDİR !

Sindbad'ın Gece Yolculukları TIKLA PDF İNDİR !
Modern Macar edebiyatının en önemli kalemlerinden olan Gyula Krúdy'nin Sindbad'ın Gece Yolculukları başlığı altında toplanan hikâyeleri, okura hafıza ve hayal gücünün olağanüstü bir bileşimini sunuyor. İdeal aşkın peşinden yola çıktığı bu macerada Sindbad, asıl düşmanının zaman ve gerçek aşkının ise gençlik olduğunu kanıtlıyor. Sindbad'ın Gece Yolculukları yok olan Habsburg İmparatorluğu'na çağrışımlarla dolu bir ağıt niteliğinde.

"Sindbad, "Yalnızca tek bir Tanrı vardır," dedi inanarak. "Kalplerimizde yaşayan ve bizim sevgimizden doğan. Bu Tanrı bizi korur, kimsenin aşkımızdan haberi olmasın diye gizlice buluşmamıza izin verir, senin düşündüklerini bana söyler, gözlerimizin yalnızca birbirimizin gözlerini aramasını sağlar, ellerimizi birleştirir, fırtınadan sonra birbirine kavuşan iki kuş gibi yüreklerimizi bir araya getirir…"
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 216

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Aylak Adam Sindbad'ın Gece Yolculukları TIKLA PDF İNDİR !Sindbad'ın Gece Yolculukları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Sindbad'ın Gece Yolculukları, Gyula Krudy

Yorum Gönder