25 Nisan 2022

Türkiye Edebiyat Dergileri Atlası Selçuk Küpçük Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 25,2 TL
Yazarı: Selçuk Küpçük
Çevirmen: Selçuk Küpçük

Türkiye Edebiyat Dergileri Atlası indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Selçuk Küpçük olan ve Cümle yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Türkiye Edebiyat Dergileri Atlası eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Türkiye Edebiyat Dergileri Atlası ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Türkiye Edebiyat Dergileri Atlası TIKLA PDF İNDİR !

Türkiye Edebiyat Dergileri Atlası Yazarı Kimdir ?

Türkiye Edebiyat Dergileri Atlası yazarı Selçuk Küpçük 'dır. Selçuk Küpçük yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Söyleşi türündedir.

Türkiye Edebiyat Dergileri Atlası PDF indir oku

Türkiye Edebiyat Dergileri Atlası indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Cümle yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Türkiye Edebiyat Dergileri Atlası TIKLA PDF İNDİR !

Türkiye Edebiyat Dergileri Atlası TIKLA PDF İNDİR !
Türkiye Edebiyat Dergileri Atlası, 1983-2010 yılları arasında yayımlanmış ve kapanmış dergilerin yayın yönetmenleri/editörleri ile yazar ve şair Selçuk Küpçük'ün yaptığı söyleşileri içeriyor.

Toplam 40 söyleşinin yer aldığı Türkiye Edebiyat Dergileri Atlası söz konusu zaman diliminde yayımlanmış farklı edebî kimlikler taşıyan dergiler bağlamında bir dönemin edebiyat iklimini gözlemlediğimiz gibi, sosyolojik ve kültürel dinamiklere de aşina oluyoruz. Alanında ilk olan bu çalışmada, yalnız kültür ve sanatın merkezi kabul edilen üç büyük ilimizde çıkan dergiler değil, Anadolu'nun çeşitli şehirlerinde edebiyat dünyamızı renklendiren dergiler de mercek altına alınıyor.

Türkiye Edebiyat Dergileri Atlası'nın dergiciliğimizin topografyasını çıkarmada ana kaynaklardan biri olarak kullanılacağı kanısındayız. Aynı zamanda "hür tefekkür"e açılan bir kapı olmasını da ümit etmekteyiz.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 283

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Cümle Türkiye Edebiyat Dergileri Atlası TIKLA PDF İNDİR !Türkiye Edebiyat Dergileri Atlası TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Söyleşi
Etiketler; Edebiyat, Söyleşi, Türkiye Edebiyat Dergileri Atlası, Selçuk Küpçük

Yorum Gönder