12 Nisan 2022

Hay Allah Muhammet Veysel Zortul Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,0 TL
Yazarı: Muhammet Veysel Zortul
Çevirmen: Muhammet Veysel Zortul

Hay Allah indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Muhammet Veysel Zortul olan ve Az Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Hay Allah eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Hay Allah ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Hay Allah TIKLA PDF İNDİR !

Hay Allah Yazarı Kimdir ?

Hay Allah yazarı Muhammet Veysel Zortul 'dır. Muhammet Veysel Zortul yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Bilim Kurgu türündedir.

Hay Allah PDF indir oku

Hay Allah indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Az Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Hay Allah TIKLA PDF İNDİR !

Hay Allah TIKLA PDF İNDİR !

Teknolojinin akıl almaz bir hızla geliştiği 2053 yılıdır. Nişanlısı Berra'yı arkada bırakarak henüz icat edilen zaman makinesine gönüllü binen maceraperest kahramanımız Mehmet, kendisini MÖ. 9980 yılında, kadim Ur Şehri'nde bulur.

Kavmi ile giriştiği amansız mücadelede pes etmek zorunda kalan Nuh, onları Allah'a havale etmiştir. Sular yükselirken bunun büyük bir tufana dönüşeceğini Nuh dışında bir tek Mehmet bilmektedir.

Kiş Şehri'nin dillere destan kızı Alina da inanmayanlar arasındadır. Alina'yı gemiye binmeye ikna etmeye çalışan Mehmet, onunla tufan arasında hatta geçmişle gelecek arasında sıkışıp kalır.

'Hay Allah' bir adama tutkuyla âşık iki genç kızın mücadelesi, başka bir ifadeyle yüreği iki parçaya bölünen bir adamın öyküsüdür…

(Tanıtım Bülteninden)

Hay Allah TIKLA PDF İNDİR !Hay Allah TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Bilim Kurgu
Etiketler; Edebiyat, Roman, Bilim Kurgu, Hay Allah, Muhammet Veysel Zortul

Yorum Gönder