10 Nisan 2022

Anneme Masallar - Feminist Hikayeler Michele Roberts Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 28,5 TL
Yazarı: Michele Roberts
Çevirmen: Büşra Balcan

Anneme Masallar - Feminist Hikayeler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Michele Roberts olan ve Dipnot yayınevinin yayınlamış olduğu, 254 sayfalık Anneme Masallar - Feminist Hikayeler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Anneme Masallar - Feminist Hikayeler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Anneme Masallar - Feminist Hikayeler TIKLA PDF İNDİR !

Anneme Masallar - Feminist Hikayeler Yazarı Kimdir ?

Anneme Masallar - Feminist Hikayeler yazarı Michele Roberts 'dır. Michele Roberts yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Anneme Masallar - Feminist Hikayeler PDF indir oku

Anneme Masallar - Feminist Hikayeler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Dipnot yayınevi tarafından yayınlanan, 254 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Anneme Masallar - Feminist Hikayeler TIKLA PDF İNDİR !

Anneme Masallar - Feminist Hikayeler TIKLA PDF İNDİR !

Anneme Masallar beş feminist kadın yazarın, kadın ve feminist olmanın ne demeye geldiğini her yönüyle deşeleyen öykülerinden oluşuyor.

Kitaptaki öyküler feminist kurmacanın dil, siyaset ve estetikle olan ilişkisi bağlamında üç bölüm altında toplanmış. İlk bölümdeki öyküler çalışma hayatını, kürtajı, cinselliği ve ayrımcılığı yazarların günlük deneyimlerinin süzgecinden bakarak ele alıyor. İkinci bölümde cinsellik, siyaset ve grup dinamikleri kadın kurtuluş hareketiyle doğrudan bağlantısı içinde işleniyor. Üçüncü bölümde ise kadın-erkek ilişkisinin, anneliğin ve toplumsal geleneklerin kadınlara yönelik dayatmacı tutum ve tavırların egemen olduğu bir toplumda nasıl sorunsallaştığı anlatılıyor.

Dolayısıyla, elinizdeki kitap toplumsal gerçekçilikten deneysel arayışlara uzanan üslup ve yaklaşımlar eşliğinde bizi toplumsal cinsiyet ilişkilerini anlamaya ve sorgulamaya davet eden farklı bir eser.

(Tanıtım Bülteninden)

Anneme Masallar - Feminist Hikayeler TIKLA PDF İNDİR !Anneme Masallar - Feminist Hikayeler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Anneme Masallar - Feminist Hikayeler, Michele Roberts

Yorum Gönder