10 Nisan 2022

Kaplumbağa Kadınlar Tülay Güzeler Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,4 TL
Yazarı: Tülay Güzeler
Çevirmen: Tülay Güzeler

Kaplumbağa Kadınlar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Tülay Güzeler olan ve Yitik Ülke Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 237 sayfalık Kaplumbağa Kadınlar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kaplumbağa Kadınlar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kaplumbağa Kadınlar TIKLA PDF İNDİR !

Kaplumbağa Kadınlar Yazarı Kimdir ?

Kaplumbağa Kadınlar yazarı Tülay Güzeler 'dır. Tülay Güzeler yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kaplumbağa Kadınlar PDF indir oku

Kaplumbağa Kadınlar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yitik Ülke Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 237 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kaplumbağa Kadınlar TIKLA PDF İNDİR !

Kaplumbağa Kadınlar TIKLA PDF İNDİR !

Üçüncü kuşak gayrimenkul zengini İzmirli bir aileye mensup Belur'un hayatı, fobik atakla darmadağın olur. Yalnız yaşama yetisini kaybeden Belur, önce evcil hayvanlarına, sonra dostlarına, Görünmez Tiyatro grubundaki arkadaşlarına ve akrabalarına sığınmaya çalışsa da ihtiyaç duyduğu destek evin temizlikçisi Kapi'den gelecektir. Çocukluğu Bornova'da Çingene mahallesinde (Tarlabaşı) geçmiş, yoksul ve gudubet Kapi'den. Onun gecekondu mahallesindeki derme çatma evi, Belur'un hayatını sürdürebileceği biricik yere dönüşecektir.

Romanda Kapi'nin Belur'a anlattığı "Katırların Efendisi" metin içi metinlerdendir.

(Tanıtım Bülteninden)

Kaplumbağa Kadınlar TIKLA PDF İNDİR !Kaplumbağa Kadınlar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kaplumbağa Kadınlar, Tülay Güzeler

Yorum Gönder