12 Nisan 2022

Allah Taraf Tutmaz Saim Turan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 24,75 TL
Yazarı: Saim Turan
Çevirmen: Saim Turan

Allah Taraf Tutmaz indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Saim Turan olan ve İle yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Allah Taraf Tutmaz eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Allah Taraf Tutmaz ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Allah Taraf Tutmaz TIKLA PDF İNDİR !

Allah Taraf Tutmaz Yazarı Kimdir ?

Allah Taraf Tutmaz yazarı Saim Turan 'dır. Saim Turan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Allah Taraf Tutmaz PDF indir oku

Allah Taraf Tutmaz indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İle yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Allah Taraf Tutmaz TIKLA PDF İNDİR !

Allah Taraf Tutmaz TIKLA PDF İNDİR !

"Bir kitaptan çok daha ötesi…"

"Aylarca yoldaşlık ettiği atı yanı başında yatıyordu. Burnuna gelen dehşet verici kokuyu sıradan bir koku gibi hissediyordu. Yukarıda süzülen akbabalar ise onun da öleceği anı kolluyordu. Birkaç gündür mücadele etmeyi başardığı düşüncesiyle atına ilk kez yüzünü dönmüştü. Kapalı gözlerinden göğüs kısmına kadar kurtçuklar yayılmıştı ama hâlâ bacakları sağlam gibiy­di. Saatlerce düşündü, yaşamak için yemek zorundaydı. Can çekişen beyninde defalarca başka şansının olmadığını haykır­dı. O an tutunabildiği bir tek pır pır açılıp kapanan gözleri ve dudaklarındaki çatlaklardan sızan ekşimsi kanın tadıydı. Son hamleyle tahta bavulun içindeki bıçağı buldu. Ne yapacağını biliyordu. Bıçağı defalarca atın bacağına sapladı. Ağzını açtığı yarıklara dayadı. Kalan gücüyle su niyetine atın kanını arıyor­du. Bunu dakikalarca denedi. Sonra atın ölü gözleri etrafın­daki yeni yaşama baktı."

Saim Turan'ın kaleminden ustaca kurgulanmış muhteşem bir kitap Allah Taraf Tutmaz. Sizi kadim uygarlıklara doğru olağanüstü bir yolculuğa çıkarıyor…

(Tanıtım Bülteninden)

Allah Taraf Tutmaz TIKLA PDF İNDİR !Allah Taraf Tutmaz TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Allah Taraf Tutmaz, Saim Turan

Yorum Gönder