12 Nisan 2022

Sherlock Holmes Tavşan Dudaklı Adam Sir Arthur Conan Doyle Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,8 TL
Yazarı: Sir Arthur Conan Doyle
Çevirmen: Sir Arthur Conan Doyle

Sherlock Holmes Tavşan Dudaklı Adam indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sir Arthur Conan Doyle olan ve Kumran yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sherlock Holmes Tavşan Dudaklı Adam eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sherlock Holmes Tavşan Dudaklı Adam ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sherlock Holmes Tavşan Dudaklı Adam TIKLA PDF İNDİR !

Sherlock Holmes Tavşan Dudaklı Adam Yazarı Kimdir ?

Sherlock Holmes Tavşan Dudaklı Adam yazarı Sir Arthur Conan Doyle 'dır. Sir Arthur Conan Doyle yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Sherlock Holmes Tavşan Dudaklı Adam PDF indir oku

Sherlock Holmes Tavşan Dudaklı Adam indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kumran yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sherlock Holmes Tavşan Dudaklı Adam TIKLA PDF İNDİR !

Sherlock Holmes Tavşan Dudaklı Adam TIKLA PDF İNDİR !

1889 yılının haziran ayının bir gecesi aniden kapımız çalındı. Karım endişeyle yüzüme bakıyordu. Yatağımdan kalkarak birkaç dakika bekledim. Karım elindeki örgüyü koltuğa bırakarak, "Hastalarından biri olabilir, dışarı çıkmalısın," dedi. Mırıldanarak, kendisini onayladığımı gösteren işaret yaptım. Zaten günüm çok yorucu geçmişti. Az sonra dış kapının açıldığını duyduk. Kapı önünde telaşlı konuşmalar yapıldığını bulunduğumuz odadan duyabiliyorduk. Sesler kesildikten sonra bulunduğumuz odaya kadar ayak seslerinin yaklaştığını duyduk. Ardından odanın kapısının açıldığını gördük. Üzerinde koyu renk elbisesiyle, yüzünü gizleyen ve siyah bir tül taşıyan bayan konuğumuz içeri girdi.

Ünlü dedektifimiz Sherlock Holmes'un maceraları Tavşan Dudaklı Adam ile devam ediyor.

Ben dâhi değilim, sadece önyargısız bir şekilde gerçeklerin beni götürdüğü yere gitmeyi öğrendim.

Sherlock Holmes

(Tanıtım Bülteninden)

Sherlock Holmes Tavşan Dudaklı Adam TIKLA PDF İNDİR !Sherlock Holmes Tavşan Dudaklı Adam TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Sherlock Holmes Tavşan Dudaklı Adam, Sir Arthur Conan Doyle

Yorum Gönder