12 Nisan 2022

Tarih Aynasından Ziya Gökalp Vehbi Vakkasoğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,2 TL
Yazarı: Vehbi Vakkasoğlu
Çevirmen: Vehbi Vakkasoğlu

Tarih Aynasından Ziya Gökalp indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Vehbi Vakkasoğlu olan ve Ensar Neşriyat yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Tarih Aynasından Ziya Gökalp eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Tarih Aynasından Ziya Gökalp ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Tarih Aynasından Ziya Gökalp TIKLA PDF İNDİR !

Tarih Aynasından Ziya Gökalp Yazarı Kimdir ?

Tarih Aynasından Ziya Gökalp yazarı Vehbi Vakkasoğlu 'dır. Vehbi Vakkasoğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Tarih Aynasından Ziya Gökalp PDF indir oku

Tarih Aynasından Ziya Gökalp indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ensar Neşriyat yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Tarih Aynasından Ziya Gökalp TIKLA PDF İNDİR !

Tarih Aynasından Ziya Gökalp TIKLA PDF İNDİR !

Bu eser, sadece bir şahsa değil, bir devre ayna tutuyor. Zira Ziya Gökalp, yaşadığı dönemin kültürel ve ideolojik kara kutusudur. İttihatçıların akıldanesi, Cumhuriyet devrinin de fikir babasıdır. Felaketli bir geçiş döneminin çalkantıları içinde bata çıka düşünmüş, alelacele araştırmış ve çokça yazmıştır. Rakipsiz resmi ideolog olarak, karar mekanizmalarını etkilemiştir. Dolayısıyla, geçmişten günümüze kalmış birçok içtimai yanlışta onun imzası vardır. Bu sebeple, onu tanımadan yakın tarihimizi ve hatta bugünümüzü doğru anlamak mümkün değildir.

(Tanıtım Bülteninden)

Tarih Aynasından Ziya Gökalp TIKLA PDF İNDİR !Tarih Aynasından Ziya Gökalp TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Tarih Aynasından Ziya Gökalp, Vehbi Vakkasoğlu

Yorum Gönder