25 Mart 2022

Altının Ruhu Vivian Avraamidou Ploumbis Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 30,0 TL
Yazarı: Vivian Avraamidou Ploumbis
Çevirmen: Vivian Avraamidou Ploumbis

Altının Ruhu indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Vivian Avraamidou Ploumbis olan ve Heyamola Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Altının Ruhu eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Altının Ruhu ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Altının Ruhu TIKLA PDF İNDİR !

Altının Ruhu Yazarı Kimdir ?

Altının Ruhu yazarı Vivian Avraamidou Ploumbis 'dır. Vivian Avraamidou Ploumbis yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Altının Ruhu PDF indir oku

Altının Ruhu indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Heyamola Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Altının Ruhu TIKLA PDF İNDİR !

Altının Ruhu TIKLA PDF İNDİR !

1589 yılının kasım ayında, Alman Bankası Fugger'in Venedikli temsilcisi haftalık raporunu Ausburg'daki işverenlerine yolladı. Alışılagelmiş şekliyle genelde ekonomik, ticari ve kültürel bilgiler içeren raporda bu sefer tek bir haber de detaylarıyla yer alıyordu: Venedik'e Marco Bragadino adında "sıradan metalleri altına dönüştürebilen" Kıbrıslı bir simyacı gelmişti.

Bu roman, Osmanlıların Kıbrıs'ı egemenliğine aldıktan sonra Famagusta'dan ayrılarak Avrupa'nın önemli saraylarını altüst eden birini anlatıyor. Sahip olduğu "ödünç" adıyla; bolca cesaret, kurnazlık, girişkenlik, gözü peklik ve kırmızı turmalin taşlı bir yüzükle on altıncı yüzyılın büyük şehirlerinde dağıttığı umut ve verdiği sözlerle soyluların konaklarını telaşa veren genç bir adamın, Marco Bragadino'nun gerçek hikâyesi söz konusu.

(Tanıtım Bülteninden)

Altının Ruhu TIKLA PDF İNDİR !Altının Ruhu TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Altının Ruhu, Vivian Avraamidou Ploumbis

Yorum Gönder