25 Mart 2022

Sherlock Holmes Seti-8 Kitap Takım Sir Arthur Conan Doyle Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 93,0 TL
Yazarı: Sir Arthur Conan Doyle
Çevirmen: Sir Arthur Conan Doyle

Sherlock Holmes Seti-8 Kitap Takım indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sir Arthur Conan Doyle olan ve Parola Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sherlock Holmes Seti-8 Kitap Takım eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sherlock Holmes Seti-8 Kitap Takım ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sherlock Holmes Seti-8 Kitap Takım TIKLA PDF İNDİR !

Sherlock Holmes Seti-8 Kitap Takım Yazarı Kimdir ?

Sherlock Holmes Seti-8 Kitap Takım yazarı Sir Arthur Conan Doyle 'dır. Sir Arthur Conan Doyle yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Sherlock Holmes Seti-8 Kitap Takım PDF indir oku

Sherlock Holmes Seti-8 Kitap Takım indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Parola Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sherlock Holmes Seti-8 Kitap Takım TIKLA PDF İNDİR !

Sherlock Holmes Seti-8 Kitap Takım TIKLA PDF İNDİR !

İngiliz Yazar Arthur Conan Doyle'un dünyaca ünlü dedektifi Sherlock Holmes ve yardımcısı Doktor Watson'un harikulade maceralarını bu kitaplarda okuyacaksınız.

Dörtlerin Esrarı, Baskervilleler'in Köpeği, Korku Vadisi, Kızıl Soruşturma, Bir kimlik vakası, Sherlock Holmes'un Gölgeleri, Boş Ev, Bakır Renkli Kayın Ağaçları…

Bir polisiye roman tutkunu Sultan 2'nci Abdülhamid'in de her akşam büyük bir beğeni ve heyecanla okuduğu Sherlock Holmes kitapları dizisine kütüphanenizde bir yer açın. Günün gürültülü yorucu ve stres dolu atmosferinden kurtulmak için Arthur Conan Doyle'un yarattığı Dedektif Sherlock Holmes ile birbirinden heyecanlı esrarlı olaylarla dolu hayal dünyasına doğru yolculuğa çıkmak için hazır mısınız?

(Tanıtım Bülteninden)

Sherlock Holmes Seti-8 Kitap Takım TIKLA PDF İNDİR !

22.09.2019

Güzel

Ben beğendim tavsiye ederim

Sherlock Holmes Seti-8 Kitap Takım TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Sherlock Holmes Seti-8 Kitap Takım, Sir Arthur Conan Doyle

Yorum Gönder