12 Şubat 2022

Zihin Koleksiyoncusu Aslı Kotaman Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,45 TL
Yazarı: Aslı Kotaman
Çevirmen: Aslı Kotaman

Zihin Koleksiyoncusu indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Aslı Kotaman olan ve Karakarga yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Zihin Koleksiyoncusu eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Zihin Koleksiyoncusu ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Zihin Koleksiyoncusu TIKLA PDF İNDİR !

Zihin Koleksiyoncusu Yazarı Kimdir ?

Zihin Koleksiyoncusu yazarı Aslı Kotaman 'dır. Aslı Kotaman yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Zihin Koleksiyoncusu PDF indir oku

Zihin Koleksiyoncusu indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Karakarga yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Zihin Koleksiyoncusu TIKLA PDF İNDİR !

Zihin Koleksiyoncusu TIKLA PDF İNDİR !

"Toplumun benden beklediğini yapmanın baskısını her zaman üzerimde hissettim. Yaptığım her işte, edindiğim her rolde en iyi ve en doğru nasıl davranabilirim kaygısını da. Kimsenin beni görmediğini düşündüğüm zamanlarda ise kaçarcasına ters yöne yani aslında gitmek istediğim yöne gittim. Maalesef açık seçik değil ama, yüzümü gizleyerek. Yıllarca bunu yapmaya çalışırken fark etmediğim şu oldu; ben nasıl başkalarının davranışlarının izini sürebiliyor ve neyi niye yaptığını ayan beyan görebiliyorsam, aslında ben de toplum içinde çıplaktım. Kolaylıkla anlaşılabilir küçük numaralarım vardı ve yıllarca bunların fark edilmediğini sanmıştım."

Doç. Dr. Aslı Kotaman, sanat eserleri ile kaygı, yas, erteleme, hatırlama, unutma, bekleyişler ve umut arasında bağlantılar kuruyor. Görünür olmadan var olduğumuzu hissedemediğimiz çağın çarpıklığını kendi deneyimleriyle birlikte, Modigliani'den Proust'a, John Berger'den Kierkegaard'a kadar dâhileri arkasına alarak yorumluyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Zihin Koleksiyoncusu TIKLA PDF İNDİR !Zihin Koleksiyoncusu TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Zihin Koleksiyoncusu, Aslı Kotaman

Yorum Gönder