12 Şubat 2022

Balıkçılar Dmitri Vasilyeviç Grigoroviç Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 21,0 TL
Yazarı: Dmitri Vasilyeviç Grigoroviç
Çevirmen: Levent Özübek

Balıkçılar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Dmitri Vasilyeviç Grigoroviç olan ve VakıfBank Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Balıkçılar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Balıkçılar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Balıkçılar TIKLA PDF İNDİR !

Balıkçılar Yazarı Kimdir ?

Balıkçılar yazarı Dmitri Vasilyeviç Grigoroviç 'dır. Dmitri Vasilyeviç Grigoroviç yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Balıkçılar PDF indir oku

Balıkçılar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. VakıfBank Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Balıkçılar TIKLA PDF İNDİR !

Balıkçılar TIKLA PDF İNDİR !

On dokuzuncu yüzyıl Rus edebiyatının altın çağının en parlak isimlerinden biri kabul edilen ve Rusya'nın ilk köy edebiyatı yazarlarından olan Dmitri Grigoroviç, Balıkçılar adlı romanıyla ilk defa Türkçede. Rusya'nın bir balıkçı köyünde yaşayan ihtiyar Gleb Saviniç ile ailesinin hikâyesini konu edinen Balıkçılar'da küçük ve basit insanların başından geçen olaylara tanık oluyoruz.

Akıcı, anlaşılır bir dille kaleme alınan bu dramatik dozu yüksek roman, ellerinde sevgi, dayanışma ve dostluktan başka paylaşabilecek pek de bir şeyi bulunmayan küçük insanların, Dostoyevski'nin tabiriyle "insancıklar"ın etkileyici bir anlatısı. Balıkçılar, aksi bir adam olan Gleb Saviniç'i, onun uzak akrabası Akim Amcayı ve onun evlatlık oğlunu (Grişka) da kabul ederek büyüttüğü çekirdek ailesinin hikâyesinin etrafında, 1850'lerin Rusya'sındaki gündelik hayatın tarihine de ışık tutan bir Rus klasiği...

(Tanıtım Bülteninden)

Balıkçılar TIKLA PDF İNDİR !Balıkçılar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Balıkçılar, Dmitri Vasilyeviç Grigoroviç

Yorum Gönder