23 Şubat 2022

Yoksulluk içimizde Mustafa Kutlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,0 TL
Yazarı: Mustafa Kutlu
Çevirmen: Mustafa Kutlu

Yoksulluk içimizde indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mustafa Kutlu olan ve Dergah Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yoksulluk içimizde eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yoksulluk içimizde ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yoksulluk içimizde TIKLA PDF İNDİR !

Yoksulluk içimizde Yazarı Kimdir ?

Yoksulluk içimizde yazarı Mustafa Kutlu 'dır. Mustafa Kutlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Yoksulluk içimizde PDF indir oku

Yoksulluk içimizde indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Dergah Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yoksulluk içimizde TIKLA PDF İNDİR !

Yoksulluk içimizde TIKLA PDF İNDİR !
Bedenî ve maddî hazlara bağlı bir mutluluk düşüncesini besleyip büyütüyoruz. Dünya muhabbetini sayısız teferruat ile zenginleştiriyoruz. Nefsin ihtirasları bizi her an değişik parıltılar yayan eşyaya doğru koşturuyor. Bu vahşi koşu modern dünyanın simgesidir. Yoksulluk İçimizde, kalbî olanı, aşkı ve öteleri dile getirerek hayatın hakikatine işaret ediyor.



Sayfa Sayısı: 104

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Dergah Yayınları Yoksulluk içimizde TIKLA PDF İNDİR !Yoksulluk içimizde TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Yoksulluk içimizde, Mustafa Kutlu

Yorum Gönder