23 Şubat 2022

Kuşku Mevsimi ve Esaretin Bedeli Stephen King Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 24,75 TL
Yazarı: Stephen King
Çevirmen: Gülten Surveren

Kuşku Mevsimi ve Esaretin Bedeli indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Stephen King olan ve Altın Kitaplar yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kuşku Mevsimi ve Esaretin Bedeli eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kuşku Mevsimi ve Esaretin Bedeli ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kuşku Mevsimi ve Esaretin Bedeli TIKLA PDF İNDİR !

Kuşku Mevsimi ve Esaretin Bedeli Yazarı Kimdir ?

Kuşku Mevsimi ve Esaretin Bedeli yazarı Stephen King 'dır. Stephen King yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Korku Gerilim türündedir.

Kuşku Mevsimi ve Esaretin Bedeli PDF indir oku

Kuşku Mevsimi ve Esaretin Bedeli indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Altın Kitaplar yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kuşku Mevsimi ve Esaretin Bedeli TIKLA PDF İNDİR !

Kuşku Mevsimi ve Esaretin Bedeli TIKLA PDF İNDİR !
Usta yazar Stephen King'in novela türündeki öykülerinden oluşan Kuşku Mevsimi, en fazla "Shawshank Redemption" adlı filme çekilmiş öyküsüyle büyük ilgi gördü. Ülkemizde "Esaretin Bedeli" ismiyle hafızalara kazınan film, Amerikan Film Enstitüsü'nün hazırladığı "En İyi 100 Film" listesinde yer almaktadır.

Bugüne dek pek çok yapıtı film ve TV dizisi olarak yorumlanan yazarın Kuşku Mevsimi adlı romanında; Yetenekli Öğrenci, Esaretin Bedeli (Shawshank Redemption) ve Solunum Metodu adlı üç öykü bulunuyor. Stephen King, Kuşku Mevsimi ile yalnızca korku ve gerilimde değil dram türünde de usta bir yazar oduğunu kanıtlıyor...
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 424

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Altın Kitaplar Kuşku Mevsimi ve Esaretin Bedeli TIKLA PDF İNDİR !Kuşku Mevsimi ve Esaretin Bedeli TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Korku Gerilim
Etiketler; Edebiyat, Roman, Korku Gerilim, Kuşku Mevsimi ve Esaretin Bedeli, Stephen King

Yorum Gönder