23 Şubat 2022

Arkakapak Yazıları Mustafa Kutlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,0 TL
Yazarı: Mustafa Kutlu
Çevirmen: Mustafa Kutlu

Arkakapak Yazıları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mustafa Kutlu olan ve Dergah Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Arkakapak Yazıları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Arkakapak Yazıları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Arkakapak Yazıları TIKLA PDF İNDİR !

Arkakapak Yazıları Yazarı Kimdir ?

Arkakapak Yazıları yazarı Mustafa Kutlu 'dır. Mustafa Kutlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Arkakapak Yazıları PDF indir oku

Arkakapak Yazıları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Dergah Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Arkakapak Yazıları TIKLA PDF İNDİR !

Arkakapak Yazıları TIKLA PDF İNDİR !
Hep birşeyler olacak diye bekleriz. Sahil yolunda dolaşanlar istikbale gülerek bakarlar. Martı çığlık atar. Muazzez Abacı'nın buğulara bulanmış şarkıları duyulur, karpuz sergilerinde büyülü lambalar yanar.Tam o sırada tayin emri gelmiştir, ezan çoktan okunmuştur. Havuzun fıskiyesi efsaneler anlatmaya başlar.Pencere yaz gecesine açılır; ateşböcekleri, ishak kuşu, kervankıran, yolculuk.Uyku bizi bekler ve sevgili hayali. Sonra duman, gri deniz, ayışığı, yakamoz. Bütün bunlar ne güzel, ama geçecek deriz. Ufka doğru bakarız.Herkes ufka doğru bakar.Orada ne var?



Sayfa Sayısı: 118

Baskı Yılı: 1995


Dili: Türkçe
Yayınevi: Dergah Yayınları Arkakapak Yazıları TIKLA PDF İNDİR !Arkakapak Yazıları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Arkakapak Yazıları, Mustafa Kutlu

Yorum Gönder