2 Şubat 2022

Yabancı-Ciltli Albert Camus Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 21,13 TL
Yazarı: Albert Camus
Çevirmen: Ayça Sezen

Yabancı-Ciltli indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Albert Camus olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yabancı-Ciltli eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yabancı-Ciltli ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yabancı-Ciltli TIKLA PDF İNDİR !

Yabancı-Ciltli Yazarı Kimdir ?

Yabancı-Ciltli yazarı Albert Camus 'dır. Albert Camus yazdığı bu eserle Nobel Edebiyat Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Yabancı-Ciltli PDF indir oku

Yabancı-Ciltli indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yabancı-Ciltli TIKLA PDF İNDİR !

Yabancı-Ciltli TIKLA PDF İNDİR !

Meursault topluma, kurallarına ve beklentilerine yabancıdır. Annesi öldükten sonra, çevresindekileri memnun etmek için duygularını göstermeyi reddetmiştir. Cezayir'de işlediği nedensiz suçun sonrasında en ufak bir pişmanlık duymamasıyla herkesi öfkelendirir. Meursault çok geçmeden işlediği bir suçtan çok, gerçek duygularını dile getirdiği ve toplumun istediği kalıba girmeyi reddettiği için dışlandığını anlayacaktır.

Albert Camus'yü yalnız Fransa'da değil, tüm dünyada bir neslin sözcüsü ve kılavuzu haline getiren ilk romanı, varoluşçuluk felsefesinin en ses getiren metni olmuştur.Yabancı, sıradan bir insanın yabancılaşması üzerinden modern insanın anlam arayışını, bilincin toplumdan ve dış dünyadan kopuşunu anlatan, yankısı sonsuza dek kulaklarda çınlayacak bir başyapıt.

(Tanıtım Bülteninden)

Yabancı-Ciltli TIKLA PDF İNDİR !

06.02.2020

Kitap

Muhteşem bi kitap herkese tavsiye ederim

Yabancı-Ciltli TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Yabancı-Ciltli, Albert Camus

Yorum Gönder