2 Şubat 2022

Kurtuluş Uyanış Direniş Ceyhun Atuf Kansu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,5 TL
Yazarı: Ceyhun Atuf Kansu
Çevirmen: Ceyhun Atuf Kansu

Kurtuluş Uyanış Direniş indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ceyhun Atuf Kansu olan ve Telgrafhane Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kurtuluş Uyanış Direniş eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kurtuluş Uyanış Direniş ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kurtuluş Uyanış Direniş TIKLA PDF İNDİR !

Kurtuluş Uyanış Direniş Yazarı Kimdir ?

Kurtuluş Uyanış Direniş yazarı Ceyhun Atuf Kansu 'dır. Ceyhun Atuf Kansu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Kurtuluş Uyanış Direniş PDF indir oku

Kurtuluş Uyanış Direniş indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Telgrafhane Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kurtuluş Uyanış Direniş TIKLA PDF İNDİR !

Kurtuluş Uyanış Direniş TIKLA PDF İNDİR !

Ceyhun Atuf Kansu; doğumunun 100. yılında çıkan bu kitabında, aydın devrimcilerin çekirdeğinde örgütlenmiş köylülerin yarattığı bağımsızlık savaşının, ulusal ateşin, ulusal uyanış ve direnişin felsefesini, çok emek verilmiş, göz nuru dökülmüş bir Anadolu kilimi gibi önümüze seriyor.

Öyle ki; kitabı okuyanlar, günümüz sorunsalları karşısında çıkış yolu olarak ne yapılması gerektiğini anlama olanağı buluyor.

"Uykuya dalmış, uyutulmuş bir halk, kurtuluş savaşının anlamınıkendi gündelik yaşantısına bağlayamaz..."

(Tanıtım Bülteninden)

Kurtuluş Uyanış Direniş TIKLA PDF İNDİR !Kurtuluş Uyanış Direniş TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Kurtuluş Uyanış Direniş, Ceyhun Atuf Kansu

Yorum Gönder