2 Şubat 2022

Che Guevara Hüseyin Turhan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,0 TL
Yazarı: Hüseyin Turhan
Çevirmen: Hüseyin Turhan

Che Guevara indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hüseyin Turhan olan ve Dorlion Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Che Guevara eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Che Guevara ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Che Guevara TIKLA PDF İNDİR !

Che Guevara Yazarı Kimdir ?

Che Guevara yazarı Hüseyin Turhan 'dır. Hüseyin Turhan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Che Guevara PDF indir oku

Che Guevara indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Dorlion Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Che Guevara TIKLA PDF İNDİR !

Che Guevara TIKLA PDF İNDİR !

Guevara Öldü... Yaşasın Guevara!

Che Guevara, "Bize anlamlı gelen tek sosyalizm tanımı var." demişti, "O da bir insanın bir başka insan üzerindeki sömürüsünün ortadan kalkması ya da bir ülkenin bir başka ülke üzerindeki sömürüsünün."
Batı, Oliver Twist'ler diyarında ve Guevara da sınır tanımadı. Çünkü sömürgenler Atina'da, Jakarta'da, Saygon'da, Kongo'da ellerini kollarını sallayarak dolaşıyorlardı.

O da kolay çıkaran madencilere dinamit atmayı, dağ Kızılderililerine savaş tuzağı kurmayı öğretti. Doktor karabinaya sarılmıştı. (O ana kadar Küba'nın gerilla gruplarından uzakta, iki tarafın yaralılarını tedavi ediyordu.)

Guevara gibileri, bizim daktilolarımız ve yumuşak ellerimiz için fazla büyük ve öfkeli, Camiri'deki duruşma salonu için fazla yüce, partilerinin gerillalara ihanet etmesini buyuran, devrimlerini kalın perdelerle, kadifelerle sürdüren Kremlin'deki şişman adamlar için de fazla dürüsttürler. Ve ciddiyetleri yüzünden orta yaşa kadar sağ kalamazlar...

(Tanıtım Bülteninden)

Che Guevara TIKLA PDF İNDİR !Che Guevara TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Che Guevara, Hüseyin Turhan

Yorum Gönder