21 Şubat 2022

Timur-Yıldızların Tahtına Hükmeden Son Cihangir Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,75 TL
Yazarı:
Çevirmen:

Timur-Yıldızların Tahtına Hükmeden Son Cihangir indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı olan ve Yeditepe Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Timur-Yıldızların Tahtına Hükmeden Son Cihangir eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Timur-Yıldızların Tahtına Hükmeden Son Cihangir ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Timur-Yıldızların Tahtına Hükmeden Son Cihangir TIKLA PDF İNDİR !

Timur-Yıldızların Tahtına Hükmeden Son Cihangir Yazarı Kimdir ?

Timur-Yıldızların Tahtına Hükmeden Son Cihangir yazarı 'dır. yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Timur-Yıldızların Tahtına Hükmeden Son Cihangir PDF indir oku

Timur-Yıldızların Tahtına Hükmeden Son Cihangir indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yeditepe Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Timur-Yıldızların Tahtına Hükmeden Son Cihangir TIKLA PDF İNDİR !

Timur-Yıldızların Tahtına Hükmeden Son Cihangir TIKLA PDF İNDİR !

Emir Timur...

Sahipkıran...

Yıldızlar onun bahtına güldü, o yıldızların da efendisi oldu.

Siyaset ve askerlik zordu o doğduğunda.

Adalet ve zulüm ikiz kardeş gibiydi gençliğinde.

Merhamet ve sevgi yaşlılığının alın yazısıydı.

Tarihçiler onu bazen zalim, bazen adil yazdılar, bazen merhametli bir sultan olarak göründü ahalinin gözünde, bazen korkunun kendisi.

Küçük bir köyden, cihan hükümdarlığına giden yolda cihangir diye anıldı. Benzersiz bir yönetme gücü vardı. Akıllara durgunluk veren savaş stratejileri...

Bu kitap Türk tarihinin en büyük kahramanlarından biri olan Emir Timur'a dair gerçekçi bir ufuk sunmayı hedefliyor. Orijinal kaynakları yeniden ele alıp, yeni bir nefes kazandırmaya gayret ediyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Timur-Yıldızların Tahtına Hükmeden Son Cihangir TIKLA PDF İNDİR !Timur-Yıldızların Tahtına Hükmeden Son Cihangir TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Timur-Yıldızların Tahtına Hükmeden Son Cihangir,

Yorum Gönder