21 Şubat 2022

Efendi ve Uşak Lev Nikolayeviç Tolstoy Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 6,0 TL
Yazarı: Lev Nikolayeviç Tolstoy
Çevirmen: Özgü Çevik

Efendi ve Uşak indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Lev Nikolayeviç Tolstoy olan ve Türk Edebiyat Vakfı Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Efendi ve Uşak eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Efendi ve Uşak ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Efendi ve Uşak TIKLA PDF İNDİR !

Efendi ve Uşak Yazarı Kimdir ?

Efendi ve Uşak yazarı Lev Nikolayeviç Tolstoy 'dır. Lev Nikolayeviç Tolstoy yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Efendi ve Uşak PDF indir oku

Efendi ve Uşak indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Türk Edebiyat Vakfı Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Efendi ve Uşak TIKLA PDF İNDİR !

Efendi ve Uşak TIKLA PDF İNDİR !

Nikita sâde bir Rus köylüsü, Vasili Andreyeviç ise onun kendini mal-mülk telâşına kaptırmış patronudur. Vasili Andreyeviç'in bir arazi ihalesine yetişmek için yoğun tipi altında uysal ve nazik Nikita'yı da yanına katarak çıktığı çetin kızak yolculuğunda bu iki farklı insanın karakterini, aralarındaki ilişkiyi ve ölüm karşısında nasıl davrandıklarını okurken aynı zamanda kışın ve karın, tabiatın, Rusya'nın köy hayatının ayrıntılarını da öğreniyoruz.

Tolstoy'un bu iki karakteri tamamen erdemin veya ihtirasın temsilcileri olmaktan çok, hem iyi hem de kötü özellikleri içlerinde barındıran insanlar olarak ele alması ve hemen bütün hikâyeyi "kar çölü" gibi sâde bir sahnede işlemesi de onun neredeyse ilâhî yeteneğinin eseridir.

(Tanıtım Bülteninden)

Efendi ve Uşak TIKLA PDF İNDİR !Efendi ve Uşak TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Efendi ve Uşak, Lev Nikolayeviç Tolstoy

Yorum Gönder