6 Şubat 2022

Tarihimizden Yaşanmış Öyküler Yavuz Bahadıroğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,5 TL
Yazarı: Yavuz Bahadıroğlu
Çevirmen: Yavuz Bahadıroğlu

Tarihimizden Yaşanmış Öyküler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Yavuz Bahadıroğlu olan ve Nesil Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Tarihimizden Yaşanmış Öyküler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Tarihimizden Yaşanmış Öyküler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Tarihimizden Yaşanmış Öyküler TIKLA PDF İNDİR !

Tarihimizden Yaşanmış Öyküler Yazarı Kimdir ?

Tarihimizden Yaşanmış Öyküler yazarı Yavuz Bahadıroğlu 'dır. Yavuz Bahadıroğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Tarihimizden Yaşanmış Öyküler PDF indir oku

Tarihimizden Yaşanmış Öyküler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Nesil Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Tarihimizden Yaşanmış Öyküler TIKLA PDF İNDİR !

Tarihimizden Yaşanmış Öyküler TIKLA PDF İNDİR !
Tarihimiz şanlı zaferlerle doludur. Biz tarihimizle övünürüz. Çünkü tarihimiz gerçekten övünülecek bir tarihtir. Bu kitapta, tarihin şanlı sayfalarından seçilmiş örnekler bulacaksınız. Tarihimizden yaşanmış öyküleri zevkle okuyacak ve gerçekten şeref dolu bir tarihe sahip olduğumuzu anlayacaksınız.

Tarih ibrettir. Tarih ölçüdür. Tarih yalnızca bilgi değil, geleceğin de aynasıdır. Tarihi iyi bilen, geleceğinden emin olur.


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 237

Baskı Yılı: 2016


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 157

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Nesil Yayınları Tarihimizden Yaşanmış Öyküler TIKLA PDF İNDİR !Tarihimizden Yaşanmış Öyküler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Tarihimizden Yaşanmış Öyküler, Yavuz Bahadıroğlu

Yorum Gönder