6 Şubat 2022

Piyale Ahmet Haşim Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 6,5 TL
Yazarı: Ahmet Haşim
Çevirmen: Ahmet Haşim

Piyale indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ahmet Haşim olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Piyale eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Piyale ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Piyale TIKLA PDF İNDİR !

Piyale Yazarı Kimdir ?

Piyale yazarı Ahmet Haşim 'dır. Ahmet Haşim yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Piyale PDF indir oku

Piyale indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Piyale TIKLA PDF İNDİR !

Piyale TIKLA PDF İNDİR !
Piyâle, Hâşim'in ikinci şiir kitabı. Bu eser de basıma hazırlanırken, öteki kitaplarda olduğu gibi metin ve notlar dışında, tanıtıcı ve çözümleyici "sunuş" yazısı, "küçük sözlük" de eklendi ve böylece son yıllarda yoğunluk kazanan Ahmet Hâşim yayınlarına akademik kaygılar içeren katkılar amaçlandı.

1909-1923 arasında yazılıp yayımlanan Piyâle'de Hâşim'in şiir anlayışını özetleyen ve kendisini beğenmeyenlere verdiği cevapları içeren yazısı ile Yakup Kadri Karaosmanoğlu'nun kitabın birinci baskısı için kaleme aldığı yazı yer alıyor. İki yazı da Hâşim'i anlamaya birer kılavuz, birer anahtar gibi.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 84

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Yapı Kredi Yayınları Piyale TIKLA PDF İNDİR !Piyale TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Piyale, Ahmet Haşim

Yorum Gönder