23 Şubat 2022

Sinirli Vatandaş Füsun Önal Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,8 TL
Yazarı: Füsun Önal
Çevirmen: Füsun Önal

Sinirli Vatandaş indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Füsun Önal olan ve İnkılap Kitabevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sinirli Vatandaş eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sinirli Vatandaş ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sinirli Vatandaş TIKLA PDF İNDİR !

Sinirli Vatandaş Yazarı Kimdir ?

Sinirli Vatandaş yazarı Füsun Önal 'dır. Füsun Önal yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Sinirli Vatandaş PDF indir oku

Sinirli Vatandaş indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İnkılap Kitabevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sinirli Vatandaş TIKLA PDF İNDİR !

Sinirli Vatandaş TIKLA PDF İNDİR !
Cenk anasının karnında başlamıştı her şeye sinir olmaya. Bu devirde hâlâ yaşanan çağ dışı olaylar, sağlık sorunları, boş vaatler, tırmanan enflasyon, eğitimdeki çarpıklıklar, şiddet, laubalilik, magandalık, üç kâğıtçılık ve daha pek çok şey Cenk Cengaver'i sinir ediyordu.Cenk bebekti, çocuk oldu. Büyüdü erkek oldu. Ve sinir olduğu şeyler azalacağına çoğaldı.Oysa aşkı yaşamak, aşkın dalgalarıyla boğuşmak, sevdanın rüzgarlarıyla savrulmak, cinselliğin derinlerinde kaybolmak isterdi Cenk. Aşk yağmurları üzerine yağmalı, şehvet rüzgarları onu önüne katmalı, hatta "Richter" ölçeği yüksek depremler yaşamalıydı.Jeolojik-pardon-seksolojik açıdan kızların hizmetindeydi! Yıllardır enerji birikimi fazla olduğundan "gerilmişti!" Kızları iyi "tetikliyordu!" Kızlara göre Cenk'in "öncü ve artçı şokları" acayip yakıcıydı. "Aletsel büyüklüğü" de kızlar arasında revaçtaydı.Pekiii, hayatın karmaşası içinde bunları yaşayabildi mi Cenk Cengaver?



Sayfa Sayısı: 269

Baskı Yılı: 1999


Dili: Türkçe
Yayınevi: İnkılap Kitabevi Sinirli Vatandaş TIKLA PDF İNDİR !Sinirli Vatandaş TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Sinirli Vatandaş, Füsun Önal

Yorum Gönder