23 Şubat 2022

Dağdakiler Kadri Gürsel Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,98 TL
Yazarı: Kadri Gürsel
Çevirmen: Kadri Gürsel

Dağdakiler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Kadri Gürsel olan ve Metis Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Dağdakiler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Dağdakiler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Dağdakiler TIKLA PDF İNDİR !

Dağdakiler Yazarı Kimdir ?

Dağdakiler yazarı Kadri Gürsel 'dır. Kadri Gürsel yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Dağdakiler PDF indir oku

Dağdakiler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Metis Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Dağdakiler TIKLA PDF İNDİR !

Dağdakiler TIKLA PDF İNDİR !
Fransa Basın Ajansı muhabiri Kadri Gürsel ve arkadaşı Reuters Foto muhabiri Fatih Sarıbaş 31 Mart 1995 günü PKK'lılar tarafından kaçırıldılar ve 26 gün sonra bırakıldılar. İki gazeteci bu süreyi BagokGabar bölgesinde dağlarda dolaştırılarak geçirdiler. Dağdaki, bu kaçırılmanın ve 26 günün hikâyesi... On iki yıldır en az yirmi bin cana, benzersiz acılara, kitlesel göçlere sebep olan bir çatışmanın bir tarafındaki insanlar... Bu on iki yıl boyunca onlar medyada ya terörist"tiler ya "itirafçı" ya da "ölü ele geçirilmişlerdi"... Dağdakiler'de anlatılan hikâye ise dağa çıkmış, dağlarda yaşayan, etten kemikten insanlara dair bir hikâye... Dağdakiler kim? Nasıl yaşıyorlar, ne düşünüyorlar?



Sayfa Sayısı: 167

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Metis Yayıncılık Dağdakiler TIKLA PDF İNDİR !

21.10.2002

Farklı Bir Pencere

Terörist diye anılan insanların ne düşündükleri, nasıl yaşadıklarına dair bilinmeyenleri anlatan bir eser. Ne onları savunuyor, ne yargılıyor. Sadece o yaşamı, 26 günlük tecrübe ile aktarıyor yazar.

Dağdakiler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Dağdakiler, Kadri Gürsel

Yorum Gönder