23 Şubat 2022

Rıza Bey'in Polisiye Öyküleri Çetin Altan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,0 TL
Yazarı: Çetin Altan
Çevirmen: Çetin Altan

Rıza Bey'in Polisiye Öyküleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Çetin Altan olan ve İnkılap Kitabevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Rıza Bey'in Polisiye Öyküleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Rıza Bey'in Polisiye Öyküleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Rıza Bey'in Polisiye Öyküleri TIKLA PDF İNDİR !

Rıza Bey'in Polisiye Öyküleri Yazarı Kimdir ?

Rıza Bey'in Polisiye Öyküleri yazarı Çetin Altan 'dır. Çetin Altan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Rıza Bey'in Polisiye Öyküleri PDF indir oku

Rıza Bey'in Polisiye Öyküleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İnkılap Kitabevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Rıza Bey'in Polisiye Öyküleri TIKLA PDF İNDİR !

Rıza Bey'in Polisiye Öyküleri TIKLA PDF İNDİR !
Dünya Edebiyatında polisiye edebiyatın yeri gözardı edilemeyecek bir anaçlıkta. Özellikler gelişmiş toplumlarda yüzbinlerce satan önemli bir bölümü bu dala ait...

Az gelişmişlik, "gözlemciliğe", "anı anlatımcılığına" ve "toplumsal gerçekliğe" ayırdığı payı; düşsel yaratıcılığa ve bu arada okuyucuları daha yüreğinden yakalayan ve toplumsal kesitlere insan tiplerlerini daha değişik bir gergef içnde sunan polisiye yapıtlara ayıramıyor...

Bizde ise Batı taklidi kokan bir iki örnek dışında, polisiye edebiyat, genel edebiyatımızın en öksüz kalmış bölümü... Çetin Altan, Rıza Bey'in Polisiye Öyküleri adındaki yeni kitabında, bu öksüzlüğün kapısını tıkırdatmaya çalışıyor... Amaç, yazılar bahçesinde eksikliği duyulan önemli bir türün, ilk fidanlarından birini dikmek..
Yazar, gazetedeki sütununda da pazar günlerini Rıza Bey'in öykülerine ayırmıştı. Değişik kurgular içinde karmakarışık düğümlerle beklenmedik çözümlerinin gördüğü geniş ilgi karşısında, Rıza Bey'in öykülerini kitaplaştırmak kaçınılmaz oldu.

Türk edebiyatının boş bırakılmış bir alanında Çetin Altan'dan bir hayli değişik ve özgün sayfalar okuyacaksınız.

Bunu, az gelişmişlikten gelişmişliğe doğru kurulmakta olan köprüde, çorbada tuz benzeri, iyi niyetli bir çaba olarak değerlendirmeniz dileğiyle...



Sayfa Sayısı: 287

Baskı Yılı: 1998


Dili: Türkçe
Yayınevi: İnkılap Kitabevi Rıza Bey'in Polisiye Öyküleri TIKLA PDF İNDİR !

18.10.2006

Beğendim

Güzel kitap; kısa ve öz öyküler, akıcı bir dil.

Rıza Bey'in Polisiye Öyküleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Rıza Bey'in Polisiye Öyküleri, Çetin Altan

Yorum Gönder