12 Şubat 2022

Şimdi Mezarına Gelebilirim Cem Kükey Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,0 TL
Yazarı: Cem Kükey
Çevirmen: Cem Kükey

Şimdi Mezarına Gelebilirim indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Cem Kükey olan ve Su Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Şimdi Mezarına Gelebilirim eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Şimdi Mezarına Gelebilirim ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Şimdi Mezarına Gelebilirim TIKLA PDF İNDİR !

Şimdi Mezarına Gelebilirim Yazarı Kimdir ?

Şimdi Mezarına Gelebilirim yazarı Cem Kükey 'dır. Cem Kükey yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Şimdi Mezarına Gelebilirim PDF indir oku

Şimdi Mezarına Gelebilirim indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Su Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Şimdi Mezarına Gelebilirim TIKLA PDF İNDİR !

Şimdi Mezarına Gelebilirim TIKLA PDF İNDİR ! 1976 MC Hükümeti Türkiye'sinde, Samsun'dan başlayarak, Ankara ve İstanbul'u da içine alan, öğrencilerin okuma, barınma, örgütlenme ve hayatta kalma mücadelesinin romanı. Ankara'da SBF öğrencisi Hakan Yurdakuler'in katledilmesi protesto yürüyüşüne katılan kahramanlarımız bir sonraki yıl sonra okula gitmek için toplandıkları Albayrak Kahvehanesinin bombalanmasıyla, kendilerini siyasal mücadelenin içinde bulurlar. Bu siyasal mücadele içinde farklı fraksiyonlardaki insanların, dayanışmasından çatışmasına ve aşklarına kadar, insani olan ne varsa, yaşamışlardır. 12 Eylül 1980 sabahı, Hasan Mutlucan'ın türküleriyle uyanan Türkiye'de halkı gibi, o dönemin öğrenci gençliği de 12 Eylül askeri darbesinden nasiplerini alırlar, hem de fazlasıyla. Hapiste, işkencede gecen o yılların ardından, kalanlar, gidenleri anacak ve arayacaktır.

(Tanıtım Bülteninden)

Medya Cinsi: Ciltsiz

Sayfa Sayısı:160

Ebat: 14x21

İlk Baskı Yılı: 2017

Hamur Tipi: 2.Hamur

Baskı Sayısı: 1. Basım

Şimdi Mezarına Gelebilirim TIKLA PDF İNDİR !Şimdi Mezarına Gelebilirim TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Şimdi Mezarına Gelebilirim, Cem Kükey

Yorum Gönder