12 Şubat 2022

Yarım Aşklar Ülkesi Harun Çolak Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,25 TL
Yazarı: Harun Çolak
Çevirmen: Harun Çolak

Yarım Aşklar Ülkesi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Harun Çolak olan ve Mihrabat Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yarım Aşklar Ülkesi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yarım Aşklar Ülkesi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yarım Aşklar Ülkesi TIKLA PDF İNDİR !

Yarım Aşklar Ülkesi Yazarı Kimdir ?

Yarım Aşklar Ülkesi yazarı Harun Çolak 'dır. Harun Çolak yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Yarım Aşklar Ülkesi PDF indir oku

Yarım Aşklar Ülkesi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Mihrabat Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yarım Aşklar Ülkesi TIKLA PDF İNDİR !

Yarım Aşklar Ülkesi TIKLA PDF İNDİR !

İnsanlık tarihi boyunca ihanetlerin ardı arkası kesilmemiştir. Bizde de devlete karşı çıkan, isyan eden ve ihanette bulunan kişilerin ve kurumların sayısı az değildir. Yarım Aşklar Ülkesi romanında 15 Temmuz 2016 tarihinde Türkiye'de yaşanan uzun gece anlatılırken, binlerce kahraman arasında öne çıkan Ömer Halisdemir'in hayatı, idealleri ve güzel vatanımıza adanmış pırıl pırıl ömrü gözler önüne seriliyor. Eserde, geçmişte Osmanlı dönemin-de yaşanan destansı bir olaya da yer veriliyor. Sultan Abdülaziz'i katledenleri alnının ortasından vuran Çerkez Hasan'ın kahramanlığı ve şehadeti ele alınıyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Yarım Aşklar Ülkesi TIKLA PDF İNDİR !Yarım Aşklar Ülkesi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Yarım Aşklar Ülkesi, Harun Çolak

Yorum Gönder