11 Şubat 2022

Senin İçin Arda Erel Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,0 TL
Yazarı: Arda Erel
Çevirmen: Arda Erel

Senin İçin indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Arda Erel olan ve İnkılap Kitabevi yayınevinin yayınlamış olduğu, 176 sayfalık Senin İçin eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Senin İçin ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Senin İçin TIKLA PDF İNDİR !

Senin İçin Yazarı Kimdir ?

Senin İçin yazarı Arda Erel 'dır. Arda Erel yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Senin İçin PDF indir oku

Senin İçin indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İnkılap Kitabevi yayınevi tarafından yayınlanan, 176 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Senin İçin TIKLA PDF İNDİR !

Senin İçin TIKLA PDF İNDİR !

"Hayatımın en kötü döneminde içimden bir ses internette yazmamı söyledi. Belki yalnız olmadığımı görmek istiyordum, belki de başkalarına, 'Bak Arda da benim yaşadıklarımı yaşıyor,' dedirtmek için istiyordum yazmayı."

İçindeki sese kulak verip yazmaya başlayan Arda Erel'in o günden sonra sosyal medyada takipçi sayısı bir milyona ulaştı. Çırılçıplak aktardığı hisleri samimiyetinin de etkisiyle binlerce yüreğe dokundu. Başına gelen her kötü şeyin daha iyisi için zemin oluşturduğunu düşünen Arda,

Senin İçinbu kitabı yazdı.

Elinde tuttuğun bu kitabı nereye koyduğunu unutma, çünkü ne zaman kendini kötü hissetsen o sana omuz olacak.

(Tanıtım Bülteninden)

Senin İçin TIKLA PDF İNDİR !Senin İçin TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Senin İçin, Arda Erel

Yorum Gönder