11 Şubat 2022

Huzursuz Periler Özlem Narin Yılmaz Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,0 TL
Yazarı: Özlem Narin Yılmaz
Çevirmen: Özlem Narin Yılmaz

Huzursuz Periler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Özlem Narin Yılmaz olan ve Ayrıntı Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Huzursuz Periler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Huzursuz Periler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Huzursuz Periler TIKLA PDF İNDİR !

Huzursuz Periler Yazarı Kimdir ?

Huzursuz Periler yazarı Özlem Narin Yılmaz 'dır. Özlem Narin Yılmaz yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Huzursuz Periler PDF indir oku

Huzursuz Periler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ayrıntı Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Huzursuz Periler TIKLA PDF İNDİR !

Huzursuz Periler TIKLA PDF İNDİR !
Hayatı yazmaya onu, ille de dile dökmeye çalışan bir kadının öyküsü anlatılıyor. Daha ilk sayfada kendi yolunu bulmaya, dünyada kendisi olarak yaşamaya azmetmiş bir kadın kahraman çıkar karşımıza, kararlı olduğu kadar ürkek de olan bir kadın. Geçmişin ve bugünün kopmuş parçalarını, kelimelerle birleştirmeye çalışırken bir başka yüzyıldan bir başka kadının kelimeleriyle karşılaşır. Manevi açıdan tam bir dönüm noktasıdır bu. İnsan yalnız değildir! Çektiği acılar geçmişte başkaları tarafından da çekilmiştir, kurduğu hayaller başkaları tarafından da kurulmuştur. Geçmiş ve bugün, kadınların hüznüyle birleşir ama deneyimler her defasında acıya galebe çalar. Her durumda kadın kendi öyküsünü yazar ve kendi "öyküsünde yaşlanır." Bugün, yarın ve daima...
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 208

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Ayrıntı Yayınları Huzursuz Periler TIKLA PDF İNDİR !

19.10.2020

Çok iyi

Yazarın okuduğum ilk kitabı ve çok beğemdim. Tavsiye ederim


15.10.2020

Samimi

Yazarın dili çok güzel ve çok içten. Siz de seveceksiniz

Huzursuz Periler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Huzursuz Periler, Özlem Narin Yılmaz

Yorum Gönder