11 Şubat 2022

Varolmanın Dayanılmaz Ağırlığı Nikola Tesla Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,5 TL
Yazarı: Nikola Tesla
Çevirmen: Peren Demirel

Varolmanın Dayanılmaz Ağırlığı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Nikola Tesla olan ve Zeplin Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Varolmanın Dayanılmaz Ağırlığı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Varolmanın Dayanılmaz Ağırlığı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Varolmanın Dayanılmaz Ağırlığı TIKLA PDF İNDİR !

Varolmanın Dayanılmaz Ağırlığı Yazarı Kimdir ?

Varolmanın Dayanılmaz Ağırlığı yazarı Nikola Tesla 'dır. Nikola Tesla yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Varolmanın Dayanılmaz Ağırlığı PDF indir oku

Varolmanın Dayanılmaz Ağırlığı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Zeplin Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Varolmanın Dayanılmaz Ağırlığı TIKLA PDF İNDİR !

Varolmanın Dayanılmaz Ağırlığı TIKLA PDF İNDİR !


Varolmanın Dayanılmaz Ağırlığı, Nikola Tesla'nın eserlerinden özenle derlenmiş bir seçkidir. "Nefretiniz elektriğe dönüştürülebilseydi bütün dünyayı aydınlatmaya yeterdi." "Bütün canlılar evrenin çarkında iç içe geçmiş dişlilerdir."
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 120

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Aylak Adam

Varolmanın Dayanılmaz Ağırlığı TIKLA PDF İNDİR !

11.03.2018

Başlıkla içeriğin alakası yok !

Kitabın içeriği birbirinden bağımsız cümlelerden oluşuyor; zaten kitap bir derleme. Ancak 120 sayfada anca 4-5 sayfa okumaya değer türdendi, geri kalanı sıradan sırf koymuş olmak için koyulmuş cümlelerden ibaret. Ayrıca yazıların kitabın başlığıyla kesinlikle alakası yok. Tavsiyem gidin internetten okuyun Tesla'nın sözlerini.

Varolmanın Dayanılmaz Ağırlığı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Varolmanın Dayanılmaz Ağırlığı, Nikola Tesla

Yorum Gönder