10 Şubat 2022

Sabahtan Akşama Jon Fosse Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,8 TL
Yazarı: Jon Fosse
Çevirmen: Deniz Canefe

Sabahtan Akşama indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Jon Fosse olan ve Monokl yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sabahtan Akşama eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sabahtan Akşama ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sabahtan Akşama TIKLA PDF İNDİR !

Sabahtan Akşama Yazarı Kimdir ?

Sabahtan Akşama yazarı Jon Fosse 'dır. Jon Fosse yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Sabahtan Akşama PDF indir oku

Sabahtan Akşama indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Monokl yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sabahtan Akşama TIKLA PDF İNDİR !

Sabahtan Akşama TIKLA PDF İNDİR !
Johhannes ayakta durmuş tepelere, çayırlara, kayalıklara, evlere bakıyordu, iskeleye, kıyı şamandırasına bağlı kendi küçük kayığına, iskeledeki ambarlara bakıyordu, yol boyunca uzanan evleri, kulübeleri gördü, bütün bunlar karşısında yoğun duygulara kapıldı, çünkü çayırlar ve geri kalanlar, bildiği ne varsa, onun bu dünyadaki yeriydi, onundu hepsi, tüm o tepeler, ambarlar, kıyıdaki kayalar ve onları bir daha hiç böyle göre

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Sabahtan Akşama, Jon Fosse

Yorum Gönder