10 Şubat 2022

Kayıp Sır - Kutsal Emanetleri'n Sırrı Okay Tiryakioğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 28,13 TL
Yazarı: Okay Tiryakioğlu
Çevirmen: Okay Tiryakioğlu

Kayıp Sır - Kutsal Emanetleri'n Sırrı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Okay Tiryakioğlu olan ve Timaş Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kayıp Sır - Kutsal Emanetleri'n Sırrı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kayıp Sır - Kutsal Emanetleri'n Sırrı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kayıp Sır - Kutsal Emanetleri'n Sırrı TIKLA PDF İNDİR !

Kayıp Sır - Kutsal Emanetleri'n Sırrı Yazarı Kimdir ?

Kayıp Sır - Kutsal Emanetleri'n Sırrı yazarı Okay Tiryakioğlu 'dır. Okay Tiryakioğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kayıp Sır - Kutsal Emanetleri'n Sırrı PDF indir oku

Kayıp Sır - Kutsal Emanetleri'n Sırrı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Timaş Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kayıp Sır - Kutsal Emanetleri'n Sırrı TIKLA PDF İNDİR !

Kayıp Sır - Kutsal Emanetleri'n Sırrı TIKLA PDF İNDİR !

Yavuz Sultan Selim Han'ın Mısır Seferi devam ederken, Portekizlilerin Hazreti Peygamber'in kabriniaçma ve mübarek naaşını kaçırma planları yeniden mi gündeme geliyordu? Eğer öyleyse, bu menfurgirişimin arkasında yatan sebepler neydi ve buna kim mani olacaktı?

Vehimi Orhun Çelebi önderliğindeki Hilaliler, bu defa Portekizli Amiral Alfonso d'Albuquerque veVatikan istihbarat örgütü Demir Haç'a karşı unutulmaz bir mücadeleye girişiyor...

Bu kıyasıya mücadele içinde Vehimi ve Çelik Hilal üyeleri Hazreti Peygamber'in mübarek bedenlerinimuhaf

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kayıp Sır - Kutsal Emanetleri'n Sırrı, Okay Tiryakioğlu

Yorum Gönder