10 Şubat 2022

Tuba Kokusu - Hz.Fatıma Habib Mert Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,5 TL
Yazarı: Habib Mert
Çevirmen: Habib Mert

Tuba Kokusu - Hz.Fatıma indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Habib Mert olan ve İmam Rıza Dergahı Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Tuba Kokusu - Hz.Fatıma eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Tuba Kokusu - Hz.Fatıma ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Tuba Kokusu - Hz.Fatıma TIKLA PDF İNDİR !

Tuba Kokusu - Hz.Fatıma Yazarı Kimdir ?

Tuba Kokusu - Hz.Fatıma yazarı Habib Mert 'dır. Habib Mert yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Tuba Kokusu - Hz.Fatıma PDF indir oku

Tuba Kokusu - Hz.Fatıma indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İmam Rıza Dergahı Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Tuba Kokusu - Hz.Fatıma TIKLA PDF İNDİR !

Tuba Kokusu - Hz.Fatıma TIKLA PDF İNDİR !
Fatıma, vahyin evinde kâinatın en hayırlı babasının ve en hayırlı annesinin kollarında, vahyin sunağından beslenerek, dört bir yana cennetten kokular sürerek gonca bir gül zarafetiyle büyüyordu. O büyüdükçe, İslam Dini'nin müşriklerin kalbinde yarattığı korku da büyüyordu. O büyüdükçe, Mekke'nin buruk haletindeki gurur da büyüyordu. O kutsal şehrin tenhalarında Fatıma konuşuluyordu. Fatıma'nın doğumu, doğumuyla birlikte vahyin evinde yaşanan sevinç ve Allah Resulü'nün biricik kızına gösterdiği benzersiz ihtiram konuşuluyordu.

Gıptayla bakışın adıydı Fatıma. Gönülden gönüle hasretin tadıydı Fatıma. Doğar doğmaz çölün ateşten kucağına bırakılmış kız çocuklarının babalarına intizarıydı Fatıma.

Mekke'nin mahzun kadınlarının umuduydu. Nefretle söndürülmüş kalplerin aşka uyanış vaktiydi Fatıma.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 224

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: İmam Rıza Dergahı Yayınları Tuba Kokusu - Hz.Fatıma TIKLA PDF İNDİR !Tuba Kokusu - Hz.Fatıma TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Tuba Kokusu - Hz.Fatıma, Habib Mert

Yorum Gönder