23 Şubat 2022

Pir Sultan Abdal Cahit Öztelli Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 33,0 TL
Yazarı: Cahit Öztelli
Çevirmen: Cahit Öztelli

Pir Sultan Abdal indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Cahit Öztelli olan ve Özgür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Pir Sultan Abdal eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Pir Sultan Abdal ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Pir Sultan Abdal TIKLA PDF İNDİR !

Pir Sultan Abdal Yazarı Kimdir ?

Pir Sultan Abdal yazarı Cahit Öztelli 'dır. Cahit Öztelli yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Halk Ozanları türündedir.

Pir Sultan Abdal PDF indir oku

Pir Sultan Abdal indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Özgür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Pir Sultan Abdal TIKLA PDF İNDİR !

Pir Sultan Abdal TIKLA PDF İNDİR !
PİR SULTAN ABDAL, gerçekten büyük bir halk - tekke şairidir. Pir Sultan'ı bilim dünyasına tanıtan ilk yazı 1928 yılında çıkmıştır. Fuat Köprülü'nün bu yazısından bir yıl sonra, 1929'da Saadettin Nüzhet (merhum) ilk kitabı verdi. Bu kitapta ön bilgiler ile birlikte (105) manzume de çıktı. Bundan sonra aradan geçen on beş yıl içinde önemli bir çalışma görülmedi.



Sayfa Sayısı: 480

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Özgür Yayınları Pir Sultan Abdal TIKLA PDF İNDİR !Pir Sultan Abdal TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Halk Ozanları
Etiketler; Edebiyat, Halk Ozanları, Pir Sultan Abdal, Cahit Öztelli

Yorum Gönder