21 Şubat 2022

Notre-Dame'in Kamburu-Mini Kitap Victor Hugo Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 20,8 TL
Yazarı: Victor Hugo
Çevirmen: İsmet Birkan

Notre-Dame'in Kamburu-Mini Kitap indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Victor Hugo olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Notre-Dame'in Kamburu-Mini Kitap eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Notre-Dame'in Kamburu-Mini Kitap ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Notre-Dame'in Kamburu-Mini Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Notre-Dame'in Kamburu-Mini Kitap Yazarı Kimdir ?

Notre-Dame'in Kamburu-Mini Kitap yazarı Victor Hugo 'dır. Victor Hugo yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Notre-Dame'in Kamburu-Mini Kitap PDF indir oku

Notre-Dame'in Kamburu-Mini Kitap indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Notre-Dame'in Kamburu-Mini Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Notre-Dame'in Kamburu-Mini Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Hayatı, çanlar ve Notre-Dame Kilisesi'nden ibaret olan Quasimodo, güzeller güzeli Çingene kızı Esmeralda'ya ilk görüşte büyük bir aşkla vurulur. Ne var ki başrahibin gözü de Esmeralda'dadır. Esmeralda'nın dünyasındaysa Yüzbaşı Phœbus'ten başka kimseye yer yoktur. Artık sevgi ile nefretin, iyilik ile kötülüğün kıyasıya mücadelesidir yaşanan.

Victor Hugo, olayları ince ince ördüğü bu ünlü eserinde, insan hayatında kaderin yerini de sorgulamış, kaleme alındığından bu yana birçok sanat eserine, özellikle de filmlere esin kaynağı olan muhteşem bir roman çıkarmıştır ortaya.

Notre-Dame'ın Kamburuaynı zamanda Paris kentinin romanıdır. Hugo, şehrin o dönemini adım adım, duvar duvar, tarih tarih, o olağanüstü zengin diliyle anlatmış, Paris'in diğer karakterlerden rol çalmasına yol açmıştır.

(Tanıtım Bülteninden)

Notre-Dame'in Kamburu-Mini Kitap TIKLA PDF İNDİR !Notre-Dame'in Kamburu-Mini Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Notre-Dame'in Kamburu-Mini Kitap, Victor Hugo

Yorum Gönder