21 Şubat 2022

Ateşten Gömlek-Mini Kitap Halide Edib Adıvar Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,0 TL
Yazarı: Halide Edib Adıvar
Çevirmen: Halide Edib Adıvar

Ateşten Gömlek-Mini Kitap indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Halide Edib Adıvar olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ateşten Gömlek-Mini Kitap eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ateşten Gömlek-Mini Kitap ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ateşten Gömlek-Mini Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Ateşten Gömlek-Mini Kitap Yazarı Kimdir ?

Ateşten Gömlek-Mini Kitap yazarı Halide Edib Adıvar 'dır. Halide Edib Adıvar yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Klasik türündedir.

Ateşten Gömlek-Mini Kitap PDF indir oku

Ateşten Gömlek-Mini Kitap indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ateşten Gömlek-Mini Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Ateşten Gömlek-Mini Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Bu sabah doktor geldi. Yanımda uzun oturdu, konuştu. Bu haftanın sonunda ameliyat kesin. Bende bugünlerde düşüklük var. Sanıyorum ki, ben denilen şey başımdaki birkaç yüz ve onların anılarından ibaret. Bunları anlattıkça boşalıp yavaş yavaş bitiyorum. İçimde dökeceğim son bir Sakarya kaldı; asıl facia ve son perde. [...] bende ancak son perdeyi anlatacak kadar nefes var. Ondan önceki günler hep perde arası.

Güzel ve önemli Kurtuluş Savaşı romanları sonradan yazılmıştır. Birçoğunu bugün de tutkuyla okuyabiliriz. Ama pek azı Halide Edib'in Ateşten Gömlek'i ölçüsünde "içten" tanıktır.Handan'da aşkı ve kadın özgürlüğünü sayıklamalarla dile getirmiş romancı,Ateşten Gömlek'te de bir toplumun, bir ulusun yeniden varoluş mücadelesini aynı şiddetle, aynı buhranla, adeta nöbetler içinde söylüyor.

-SELİM İLERİ-

(Tanıtım Bülteninden)
Ateşten Gömlek-Mini Kitap TIKLA PDF İNDİR !Ateşten Gömlek-Mini Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türk Klasik, Ateşten Gömlek-Mini Kitap, Halide Edib Adıvar

Yorum Gönder