21 Şubat 2022

Kandan ve Kemikten Çocuklar Tomi Adeyemi Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,0 TL
Yazarı: Tomi Adeyemi
Çevirmen: Esra Kökkılıç

Kandan ve Kemikten Çocuklar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Tomi Adeyemi olan ve Hep Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kandan ve Kemikten Çocuklar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kandan ve Kemikten Çocuklar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kandan ve Kemikten Çocuklar TIKLA PDF İNDİR !

Kandan ve Kemikten Çocuklar Yazarı Kimdir ?

Kandan ve Kemikten Çocuklar yazarı Tomi Adeyemi 'dır. Tomi Adeyemi yazdığı bu eserle Nebula Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Kandan ve Kemikten Çocuklar PDF indir oku

Kandan ve Kemikten Çocuklar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Hep Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kandan ve Kemikten Çocuklar TIKLA PDF İNDİR !

Kandan ve Kemikten Çocuklar TIKLA PDF İNDİR !

Zelie mutlu günlerini özlüyor. Annesinin yanında olduğu, büyünün tüm Orişa'da özgürce dolaşabildiği günleri. Çünkü zalim bir kral hem annesini hem büyüyü yok etti. Majilerin içinden büyüyü söküp aldı. Herkesi yalnızca kendi isteklerini yerine getirmeye mahkûm etti. Ama buraya kadar! Artık Zelie'nin sırası. Şimdi büyüyü geri getirme, Orişa'yı eski günlerine döndürme şansı var. Yolda başına ne gelirse gelsin, her ne pahasına olursa olsun bu yolda ilerlemeli. Annesinin intikamını almalı.
Ama ağabeyi ve davetsiz misafirleriyle çıktığı bu yol sandığı kadar kolay değil. Ölüm ve korku salan muhafızlar her yerde. Sularda intikam dolu ruhlar bekliyor. Üstelik Zelie yeni yeni hissetmeye başladığı güçlerini kontrol etmekte zorlanıyor. Sadece güçleri mi? Ya duyguları? Hem de en olmadık yer ve zamanda…
Tomi Adeyemi'den yayımlandığı ilk günden beri tüm dünyada adından söz ettiren, haftalardır çok satanlar listelerinden düşmeyen, muhteşem bir roman: Kandan ve Kemikten Çocuklar!

(Tanıtım Bülteninden)

Kandan ve Kemikten Çocuklar TIKLA PDF İNDİR !Kandan ve Kemikten Çocuklar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Kandan ve Kemikten Çocuklar, Tomi Adeyemi

Yorum Gönder