2 Şubat 2022

Metruk Gemi William Hope Hodgson Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,68 TL
Yazarı: William Hope Hodgson
Çevirmen: William Hope Hodgson

Metruk Gemi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı William Hope Hodgson olan ve Arnas yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Metruk Gemi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Metruk Gemi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Metruk Gemi TIKLA PDF İNDİR !

Metruk Gemi Yazarı Kimdir ?

Metruk Gemi yazarı William Hope Hodgson 'dır. William Hope Hodgson yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Bilim Kurgu türündedir.

Metruk Gemi PDF indir oku

Metruk Gemi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Arnas yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Metruk Gemi TIKLA PDF İNDİR !

Metruk Gemi TIKLA PDF İNDİR !

İngiliz yazar William Hope Hodgson (1877-1918) deniz konulu bir takım korku romanları yazmasının yanında bilim-kurgu türünün de öncülerindendir.H. P. Lovecraft ve J.R.R. Tolkien gibi yazarlar tarafından hararetle okunmuştur.

Bu kitaptaki öyküler, hain ve bulanık gücüyle sonsuz bir karanlık içinde oturan ölü güneşin altındaki geleceğin dünyasına aittir.

(Tanıtım Bülteninden)

Metruk Gemi TIKLA PDF İNDİR !Metruk Gemi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Bilim Kurgu
Etiketler; Edebiyat, Roman, Bilim Kurgu, Metruk Gemi, William Hope Hodgson

Yorum Gönder