2 Şubat 2022

Kamelyalı Kadın Alexandre Dumas Fils Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,0 TL
Yazarı: Alexandre Dumas Fils
Çevirmen: Nesrin Altınova

Kamelyalı Kadın indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Alexandre Dumas Fils olan ve Alfa Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kamelyalı Kadın eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kamelyalı Kadın ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kamelyalı Kadın TIKLA PDF İNDİR !

Kamelyalı Kadın Yazarı Kimdir ?

Kamelyalı Kadın yazarı Alexandre Dumas Fils 'dır. Alexandre Dumas Fils yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Kamelyalı Kadın PDF indir oku

Kamelyalı Kadın indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Alfa Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kamelyalı Kadın TIKLA PDF İNDİR !

Kamelyalı Kadın TIKLA PDF İNDİR !

Paris'in en güzel ve en pahalı kibar fahişesi, onun orta sınıf genç aşığı ve paylaştıkları umutsuz aşk.

Matmazel Marguerite Gautier ve Armand Duval'in dokunaklı hikayesini anlatan Kamelyalı Kadın, Alexandre Dumas Fils'in başyapıtlarından biridir. Bütün dünyada çok büyük ilgi görmüş ve birçok kez tiyatro ve baleye uyarlanmıştır.

Henry James'in "tüm zamanların en büyük aşk hikayesi" olarak tanımladığı Kamelyalı Kadın, sevmenin ve sevilmenin, şefkatin ve aşkın gerçekliğini gözler önüne seriyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Kamelyalı Kadın TIKLA PDF İNDİR !

30.04.2020

Marguerite Gautier ve güzel hikayesi

Canınız kafa yormayan farklı güzel bir aşk hikayesi okumak istiyorsa okuyabilirsiniz. Ayrıca yazar kitabın sonunu baştan vermiş ilk kısımlarında bu ne derseniz şaşırmayın sıkıcı değil devam edin.

Kamelyalı Kadın TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Kamelyalı Kadın, Alexandre Dumas Fils

Yorum Gönder