2 Şubat 2022

Zamanımızın Kahramanı Mihail Lermontov Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,8 TL
Yazarı: Mihail Lermontov
Çevirmen: Nuri Yıldırım

Zamanımızın Kahramanı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mihail Lermontov olan ve Yordam Edebiyat yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Zamanımızın Kahramanı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Zamanımızın Kahramanı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Zamanımızın Kahramanı TIKLA PDF İNDİR !

Zamanımızın Kahramanı Yazarı Kimdir ?

Zamanımızın Kahramanı yazarı Mihail Lermontov 'dır. Mihail Lermontov yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Zamanımızın Kahramanı PDF indir oku

Zamanımızın Kahramanı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yordam Edebiyat yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Zamanımızın Kahramanı TIKLA PDF İNDİR !

Zamanımızın Kahramanı TIKLA PDF İNDİR !

Zamanımızın Kahramanı, Mihail Lermontov'un en ünlü eseridir.

İlk kez 1840'ta yayımlanan eserde büyük usta Çehov'un, Rus edebiyatındaki en sevdiğim öykü dediği "Taman"ın yanı sıra, subay Peçorin'in kadınlarla yaşadığı maceraların anlatıldığı öyküler de yer alır.

Kadınların aynasından gördüğümüz Peçorin, dünya edebiyatındaki belki de tüm "lüzumsuz adam"ların babası sayılacak bir Âdem'dir.

Lermontov, Peçorin'e "zamanımızın kahramanı" diyerek "kahraman"ların masallarda kaldığını, yeni dünyanın Peçorin benzeri (anti)kahramanlara kaldığını söyler gibidir.

Mihail Lermontov'un, ölümünden bir yıl önce yayımlanan eseri Zamanımızın Kahramanı, Rus edebiyatında psikolojik roman türünün ilk örneği olma özelliğiyle Lermontov'u ölümsüz kılmıştır. Sadece Peçorin'i yaratsaydı da değerinden bir şey kaybetmezdi belki; çünkü Peçorin bizim zamanımızın da kahramanıdır.

Okunmasa olmayacak kitaplardan… Nuri Yıldırım'ın Rusça aslından çevirisiyle ve yine Yordam Edebiyat'tan!

(Tanıtım Bülteninden)

Zamanımızın Kahramanı TIKLA PDF İNDİR !Zamanımızın Kahramanı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Zamanımızın Kahramanı, Mihail Lermontov

Yorum Gönder