1 Şubat 2022

Leopar Jo Nesbo Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 33,8 TL
Yazarı: Jo Nesbo
Çevirmen: Can Yapalak

Leopar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Jo Nesbo olan ve Doğan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Leopar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Leopar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Leopar TIKLA PDF İNDİR !

Leopar Yazarı Kimdir ?

Leopar yazarı Jo Nesbo 'dır. Jo Nesbo yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Leopar PDF indir oku

Leopar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Leopar TIKLA PDF İNDİR !

Leopar TIKLA PDF İNDİR !
"Leopar'ın gerilimi hiç düşmeyen hikâyesi, nefes kesen sürprizleri ve kestirilmesi güç ihanetlerle dolu çatışmaları tek kelimeyle... enfes."
-The Independent-

Oslo'da iki kadın ölü bulunur; nasıl açıldığı belirlenemeyen yirmi dört yarayla kendi kanlarında boğulmuşlardır. Bir seri katilin işine benzeyen bu cinayetler kısa zamanda basının ilgi odağı olur. Ortada bir ipucu yoktur, polisin eli kolu bağlıdır ve onlara yardım edebilecek tek kişi, Harry Hole Hong Kong'da inzivaya çekilmiş, Kardan Adam vakasının travmasından kurtulmaya çalışmaktadır.

Babasının ağır hasta olduğunu duyan Harry gönülsüzce Oslo'ya döner. Katil elini yeniden kana bulayınca soruşturmaya dahil olmaktan kendini alamaz. Ve çok geçmeden hem mesleki yeteneklerini, hem de kişiliğini sınayan bir psikopatla karşı karşıya olduğunu anlar.
(Tanıtım Bülteninden)


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 720

Baskı Yılı: 2016


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 606

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Doğan Kitap Leopar TIKLA PDF İNDİR !

12.04.2019

Harry Hole

Harry Hole serisi 8. kitabıdır; Oslo nihayet tekrardan Harry Hole' a kavuşuyor.


22.04.2016

Kitap Kağıdı kalitesi

Kitabı İdefix´ten Siparişle aldım. Bugün elime geçti. Kitabın kağıdı inanılmaz ince. Resmen gazete kağıdı kullanılmış. Kağıdın renginden de bu rahatça anlaşılıyor. Okurken elinizde kalırsa şaşırmayın. Hayatımda ilk defa bu kadar ince kağıda basılmış kitap gördüm. 32 lira fiyat biçilen bir kitaba bu kadar ince kağıt okuyucuya yapılabilecek en büyük saygısızlık.  Doğan Kitap´a hiç yakışmadı. Kitabı alacaklar bunu göz önünde bulundurarak alsın.

Leopar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Leopar, Jo Nesbo

Yorum Gönder