1 Şubat 2022

Dünyanın Merkezine Tünel Kazmak Kevin Wilson Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,4 TL
Yazarı: Kevin Wilson
Çevirmen: Bahadır Erşık

Dünyanın Merkezine Tünel Kazmak indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Kevin Wilson olan ve Domingo Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Dünyanın Merkezine Tünel Kazmak eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Dünyanın Merkezine Tünel Kazmak ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Dünyanın Merkezine Tünel Kazmak TIKLA PDF İNDİR !

Dünyanın Merkezine Tünel Kazmak Yazarı Kimdir ?

Dünyanın Merkezine Tünel Kazmak yazarı Kevin Wilson 'dır. Kevin Wilson yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Öykü türündedir.

Dünyanın Merkezine Tünel Kazmak PDF indir oku

Dünyanın Merkezine Tünel Kazmak indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Domingo Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Dünyanın Merkezine Tünel Kazmak TIKLA PDF İNDİR !

Dünyanın Merkezine Tünel Kazmak TIKLA PDF İNDİR !
"Merak ediyorum, acaba insanoğlunun takıntıları da, Japon balıkları gibi, koşullar ne kadarına izin verirse o kadar mı büyüyor?"

Kevin Wilson'ın karakterleri gerçekle hayal, sıradanla fantastik arasında gidip gelen bir dünyada yaşıyor. Vefat etmiş, hasta ya da yanına yaklaşılmayacak kadar huysuz aile büyüklerinin yerine ücret karşılığı ikame büyükannelik yapan bir kadın; anne babası kendiliğinden alev alarak öldükten sonra Scrabble fabrikasında harf tasnifçisi olarak çalışmaya başlayan genç; annelerinden kalan evin tek sahibi olmak için kağıttan 250'şer turna yapmak zorunda kalan kardeşler...

Gerçek hayatın neredeyse tüm kurallarının geçerli olduğu mini evrenlerde yaşayan fazlasıyla yalnız karakterler.

Fang Ailesi'yle kendine önemli bir hayran kitlesi yaratan Kevin Wilson, ilk öykü kitabı Dünyanın Merkezine Tünel Kazmak'ta yine okurunda gülme isteği ve acıma hissini aynı anda yaratmayı başarıyor.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 240

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Domingo Yayınevi Dünyanın Merkezine Tünel Kazmak TIKLA PDF İNDİR !Dünyanın Merkezine Tünel Kazmak TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Öykü
Etiketler; Edebiyat, Dünya Öykü, Dünyanın Merkezine Tünel Kazmak, Kevin Wilson

Yorum Gönder