12 Şubat 2022

Kuşlarla Sohbetin Şartları Ahmet Murat Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,0 TL
Yazarı: Ahmet Murat
Çevirmen: Ahmet Murat

Kuşlarla Sohbetin Şartları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ahmet Murat olan ve Ketebe yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kuşlarla Sohbetin Şartları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kuşlarla Sohbetin Şartları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kuşlarla Sohbetin Şartları TIKLA PDF İNDİR !

Kuşlarla Sohbetin Şartları Yazarı Kimdir ?

Kuşlarla Sohbetin Şartları yazarı Ahmet Murat 'dır. Ahmet Murat yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Kuşlarla Sohbetin Şartları PDF indir oku

Kuşlarla Sohbetin Şartları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ketebe yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kuşlarla Sohbetin Şartları TIKLA PDF İNDİR !

Kuşlarla Sohbetin Şartları TIKLA PDF İNDİR !

Yaşadığımız dünyayı "büyüsü bozulan bir dünya" olarak tanımlıyor Ahmet Murat kitaba ismini veren "Kuşlarla Sohbetin Şartları" isimli yazısında. Kitap boyunca da büyüsü bozulan bu dünyanın içerisinde geçmişin, özellikle bir zamanlar sahip olduğumuz zengin tasavvuf kültürünün bugüne yansımalarının izini sürüyor. Dedeleri şeyh olanların şimdiki durumu, halvet ve yeni yalnızlık şekilleri, kandil gecelerinde yaşanan bir çeşit gerginlik, Müslüman saati... Bunlar ve çok daha fazlasını ihtiva eden kitap eski meselelerle yeni karşılaşmaların bir serencamını sunuyor. Ahmet Murat'ın yetkin ve samimi kaleminden çıkan yazılar okuyucuya yepyeni ufuklar açabilecek bir coğrafyanın sınırlarını çiziyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Kuşlarla Sohbetin Şartları TIKLA PDF İNDİR !

24.09.2019

kitaba dair

kitabın adı ve kapak fotoğrafının güzelliği beni kitabı almaya itti ancak beğenmedim. denemeler  yüzeysel geldi bana.tat alamadım.


13.03.2019

Çağdaş derviş

Metropol içinde bir vaha gibi Müthiş bir kitap

Kuşlarla Sohbetin Şartları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Kuşlarla Sohbetin Şartları, Ahmet Murat

Yorum Gönder