12 Şubat 2022

BTS-Kurşun Geçirmez İzcilerin Yükselişi Cara J. Stevens Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,0 TL
Yazarı: Cara J. Stevens
Çevirmen: Uğur Mehter

BTS-Kurşun Geçirmez İzcilerin Yükselişi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Cara J. Stevens olan ve Beyaz Balina Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık BTS-Kurşun Geçirmez İzcilerin Yükselişi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. BTS-Kurşun Geçirmez İzcilerin Yükselişi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
BTS-Kurşun Geçirmez İzcilerin Yükselişi TIKLA PDF İNDİR !

BTS-Kurşun Geçirmez İzcilerin Yükselişi Yazarı Kimdir ?

BTS-Kurşun Geçirmez İzcilerin Yükselişi yazarı Cara J. Stevens 'dır. Cara J. Stevens yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

BTS-Kurşun Geçirmez İzcilerin Yükselişi PDF indir oku

BTS-Kurşun Geçirmez İzcilerin Yükselişi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Beyaz Balina Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
BTS-Kurşun Geçirmez İzcilerin Yükselişi TIKLA PDF İNDİR !

BTS-Kurşun Geçirmez İzcilerin Yükselişi TIKLA PDF İNDİR !

BTS'yi daha yakından tanımaya hazır mısınız?

Bu kitapta, BTS ve dünyanın dört bir yanında grubu zirveye taşımak için uğraşan hayran grubu ARMY'nin hikâyesi anlatılıyor. Grubun ortaya çıkışını; RM, Jin, Suga, J-Hope, Jimin, V ve Jungkook'un yaşamlarını; bu gençlerin nasıl bir araya geldiğini ve Asya'da kendini gösteren ünlerinin tüm dünyaya yayılarak grubun başarı basamaklarını nasıl hızla tırmandığını tüm detaylarıyla öğreneceksiniz. BTS'ye dair merak ettiğiniz her şeyin cevabı BTS: Kurşun Geçirmez İzcilerin Yükselişi'nde.

(Tanıtım Bülteninden)

Editör: Arzu Sarı

BTS-Kurşun Geçirmez İzcilerin Yükselişi TIKLA PDF İNDİR !BTS-Kurşun Geçirmez İzcilerin Yükselişi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, BTS-Kurşun Geçirmez İzcilerin Yükselişi, Cara J. Stevens

Yorum Gönder