12 Şubat 2022

Pir Sultan Bilal Kemikli Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 8,25 TL
Yazarı: Bilal Kemikli
Çevirmen: Bilal Kemikli

Pir Sultan indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Bilal Kemikli olan ve Ketebe yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Pir Sultan eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Pir Sultan ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Pir Sultan TIKLA PDF İNDİR !

Pir Sultan Yazarı Kimdir ?

Pir Sultan yazarı Bilal Kemikli 'dır. Bilal Kemikli yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Pir Sultan PDF indir oku

Pir Sultan indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ketebe yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Pir Sultan TIKLA PDF İNDİR !

Pir Sultan TIKLA PDF İNDİR !

Ahmed Yesevî'nin açtığı hikmet çığırı, Türkistan ulularının ve Horasan erenlerinin nefesiyle dirilen göçmenlerin kervanlarında söylene söylene Anadolu'ya geldi. Hikmetler, Anadolu'da bir yandan Tabduk Emre'yle Yunus Emre'yi yetiştiren hamuru mayalarken, öte yandan Hacı Bektâş-ı Velî ile büyük bir irfan ocağının uyanmasına vesile oldu. İşte, bu irfan ocağının çerağıyla uyanan "ulu ozan"lardan birisi, belki de en önemlisidir Pîr Sultân. Onun seslere ve sözlere dönüşen nefesi; deyiş, ilahi, nutuk ve hatta türkü gibi isimlendirmelerle asırlardır bu toprağa hayat vermiştir. Bu nefes hâlâ içimizi ısıtmakta, gönlümüze şenlik ve huzur vermektedir.

(Tanıtım Bülteninden)

Pir Sultan TIKLA PDF İNDİR !Pir Sultan TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Pir Sultan, Bilal Kemikli

Yorum Gönder