10 Şubat 2022

Edebiyatın Sınırlarında Laurent Mignon Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,64 TL
Yazarı: Laurent Mignon
Çevirmen: Laurent Mignon

Edebiyatın Sınırlarında indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Laurent Mignon olan ve Evrensel Basım Yayın yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Edebiyatın Sınırlarında eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Edebiyatın Sınırlarında ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Edebiyatın Sınırlarında TIKLA PDF İNDİR !

Edebiyatın Sınırlarında Yazarı Kimdir ?

Edebiyatın Sınırlarında yazarı Laurent Mignon 'dır. Laurent Mignon yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Edebiyatın Sınırlarında PDF indir oku

Edebiyatın Sınırlarında indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Evrensel Basım Yayın yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Edebiyatın Sınırlarında TIKLA PDF İNDİR !

Edebiyatın Sınırlarında TIKLA PDF İNDİR !
"Oysa unutulmaması gereken gerçeklerden biri, edebiyatın ulus-devletlerin dar sınırlarına asla sığmadığıdır. Sığması beklenemez zaten. Yazarlar ve şairler, dilin ve türlerin sınırlarını zorladıkları gibi, insanoğlunun tarih boyunca inşa ettikleri her türlü sınırı aşmayı görev edinmişlerdir. Edebiyat bir sınır tanımazlıktır. Gürcü gelecekçilerin Vaja Pşavela'yı kastederek söyledikleri sözü, kapsamını genişleterek tekrarlayacak olursak, edebiyat "zaman ve mekânın ötesinde"dir. Ne yazık ki edebiyat tarihçilerinin çoğu, edebiyatı ülkelerin coğrafi ve siyasi sınırlarına hapsetmeye devam ediyor."

Laurent Mignon, Oxford Üniversitesi'nin Şarkiyat Fakültesi'nde Türk Dili ve Edebiyatı bölüm başkanıdır. St. Antony Koleji üyesidir. Araştırma alanları; Modern Türk edebiyatı ve düşüncesi, Türkiye'nin azınlık edebiyatları, sosyalist edebiyat, Türk edebiyatında Yahudi- Hıristiyan öğeleri, modern Yahudi düşüncesi ve edebiyat ve ezoterizm ilişkisini kapsıyor. 2002-2011 yılları arasında Bilkent Üniversitesi Türk Edebiyatı Bölümü'nde öğretim üyesi olarak çalıştı. Türkçe yapıtları arasında Elifbâlar Sevdası, Ana Metne Taşınan Dipnotlar ve Hüzünlü Özgürlük adlı incelemeleri var.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 144

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Evrensel Basım Yayın Edebiyatın Sınırlarında TIKLA PDF İNDİR !Edebiyatın Sınırlarında TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Edebiyatın Sınırlarında, Laurent Mignon

Yorum Gönder