6 Şubat 2022

Kara Para Ross Macdonald Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 5,9 TL
Yazarı: Ross Macdonald
Çevirmen: Nurten Hatırnaz

Kara Para indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ross Macdonald olan ve Bilge Kültür Sanat yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kara Para eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kara Para ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kara Para TIKLA PDF İNDİR !

Kara Para Yazarı Kimdir ?

Kara Para yazarı Ross Macdonald 'dır. Ross Macdonald yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Kara Para PDF indir oku

Kara Para indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Bilge Kültür Sanat yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kara Para TIKLA PDF İNDİR !

Kara Para TIKLA PDF İNDİR !
Pasifik Burnu'nun şirin kasabası Montevista'nın fısıltı gazetesinin manşetinde, kasabaya yeni gelen gizemli bir yabancı vardır. Kendini Francis Martel adında bir Fransız aristokrat olarak tanıtan bu adam kimilerine göre bir dolandırıcıdır. Kasabanın önde gelen ailelerinden birinin oğlu nişanlısını bu tekinsiz yabancıya kaptırınca Özel Dedektif Lew Archer'dan yardım ister, tek istediği adam hakkında bilgi toplamasıdır. Davayı kabul edip işe koyulan Archer, müşterisinin bir şeylerden şüphelenmekte haklı olduğunu anlar ama olay görünenden çok daha karmaşıktır. Archer, bu güneşli sahil kasabasının göründüğü kadar sakin bir yer olmadığını çok geçmeden anlayacaktır; peş peşe işlenen cinayetler ve bir bir gün ışığına çıkan sırlarla birlikte…
"Karmaşık öyküleri ve zengin üslubuyla psikolojik bir derinlik kazandırdığı dedektif romanını yepyeni bir boyuta taşıyan Ross Macdonald bugün hâlâ zirvede…"
-Jonathan Kellerman
"Amerikan özel dedektif romanı Hammett'la ölümsüzleşti, Macdonald'la zirveye taşındı."
-New York Times



Sayfa Sayısı: 320

Baskı Yılı: 2009


Dili: Türkçe
Yayınevi: Bilge Kültür Sanat Kara Para TIKLA PDF İNDİR !Kara Para TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Kara Para, Ross Macdonald

Yorum Gönder