6 Şubat 2022

Korkuyu Beklerken Gelenler Hilmi Tezgör Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 23,73 TL
Yazarı: Hilmi Tezgör
Çevirmen: Hilmi Tezgör

Korkuyu Beklerken Gelenler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hilmi Tezgör olan ve İletişim Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Korkuyu Beklerken Gelenler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Korkuyu Beklerken Gelenler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Korkuyu Beklerken Gelenler TIKLA PDF İNDİR !

Korkuyu Beklerken Gelenler Yazarı Kimdir ?

Korkuyu Beklerken Gelenler yazarı Hilmi Tezgör 'dır. Hilmi Tezgör yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyat İnceleme türündedir.

Korkuyu Beklerken Gelenler PDF indir oku

Korkuyu Beklerken Gelenler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İletişim Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Korkuyu Beklerken Gelenler TIKLA PDF İNDİR !

Korkuyu Beklerken Gelenler TIKLA PDF İNDİR !
Oğuz Atay'ın Türk edebiyatının bir klasiği haline geldiği aşikâr. Yazarın adı bu kadar anılırken, eserlerine bu kadar gönderme yapılırken, karakterleri neredeyse meşhur birer isim haline gelmişken Atay'ın öykücülüğü üzerinde yeterince durulmadığı ve hatta öykülerinin ihmal edildiği düşüncesiyle gerçekleşen bir sempozyumun ürünü "Korkuyu Beklerken" Gelenler. Hilmi Tezgör'ün derlediği bu kitap, 2010 yılında Yeditepe Üniversitesi'nde gerçekleşen "Oğuz Atay'ın Sekiz Öyküsü için Sempozyum"da sunulan makalelerin yanı sıra Oğuz Atay öyküleri üzerine yazılmış ve daha önce yayımlanmış ya da hiç gün ışığına çıkmamış metinlerden oluşan bir seçki sunuyor.



Sayfa Sayısı: 271

Baskı Yılı: 2011


Dili: Türkçe
Yayınevi: İletişim Yayıncılık Korkuyu Beklerken Gelenler TIKLA PDF İNDİR !Korkuyu Beklerken Gelenler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyat İnceleme
Etiketler; Edebiyat, Edebiyat İnceleme, Korkuyu Beklerken Gelenler, Hilmi Tezgör

Yorum Gönder