21 Şubat 2022

Hep Seninle: Sennur'la Konuşmalar Adnan Özyalçıner Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,5 TL
Yazarı: Adnan Özyalçıner
Çevirmen: Adnan Özyalçıner

Hep Seninle: Sennur'la Konuşmalar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Adnan Özyalçıner olan ve Manos yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Hep Seninle: Sennur'la Konuşmalar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Hep Seninle: Sennur'la Konuşmalar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Hep Seninle: Sennur'la Konuşmalar TIKLA PDF İNDİR !

Hep Seninle: Sennur'la Konuşmalar Yazarı Kimdir ?

Hep Seninle: Sennur'la Konuşmalar yazarı Adnan Özyalçıner 'dır. Adnan Özyalçıner yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Anlatı türündedir.

Hep Seninle: Sennur'la Konuşmalar PDF indir oku

Hep Seninle: Sennur'la Konuşmalar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Manos yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Hep Seninle: Sennur'la Konuşmalar TIKLA PDF İNDİR !

Hep Seninle: Sennur'la Konuşmalar TIKLA PDF İNDİR !

50 Kuşağı öykücülerinden Adnan Özyalçıner hayat arkadaşı Sennur Sezer'le birlikte geçirdiği yılların izini sürüyor "konuşmalar"ında. 49 yılı birlikte geçiren çiftin yaşadıkları, özlemleri, gençlik yılları, flört zamanları, çocukları, edebiyat hayatı ve mücadele tarihi gizli sayfalarda.
Sennur Sezer hayattayken, bir bahar sabahı, yazmaya başladığı satırları şairin hayata veda etmesinden sonra da devam ettirmiş Adnan Özyalçıner. Bazen bir yalnızlık duygusuyla, bazen özlem silsilesiyle, bazen hiç ayrı kalmamışlar gibi.

Çiftin kendi aralarında, sezdirmeden bir defterin gizini paylaştıkları çıkıyor okudukça karşımıza. Birlikte geçirdikleri yıllar boyunca Adnan Özyalçıner'in Sennur Sezer'den sakladığı tek şey belki de bu kitabı oluşturan deftere yazdıkları. Anılara şiirler de eşlik etmiş haliyle.

Veda değil, merhaba niyetine yazmış Sennur'a her satırı Adnan Özylaçıner. Nice ayrıntı ve bitimsiz bir aşk içtenliğiyle usta öykücümüzün kaleminden yaşadığımız çağa bir tanıklık aynı zamanda Sennur'la Konuşmalar.

(Tanıtım Bülteninden)

Hep Seninle: Sennur'la Konuşmalar TIKLA PDF İNDİR !Hep Seninle: Sennur'la Konuşmalar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Anlatı
Etiketler; Edebiyat, Anlatı, Hep Seninle: Sennur'la Konuşmalar, Adnan Özyalçıner

Yorum Gönder