21 Şubat 2022

Delilik Dağlarında Howard Phillips Lovecraft Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,9 TL
Yazarı: Howard Phillips Lovecraft
Çevirmen: Howard Phillips Lovecraft

Delilik Dağlarında indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Howard Phillips Lovecraft olan ve Ren Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Delilik Dağlarında eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Delilik Dağlarında ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Delilik Dağlarında TIKLA PDF İNDİR !

Delilik Dağlarında Yazarı Kimdir ?

Delilik Dağlarında yazarı Howard Phillips Lovecraft 'dır. Howard Phillips Lovecraft yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Korku Gerilim türündedir.

Delilik Dağlarında PDF indir oku

Delilik Dağlarında indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ren Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Delilik Dağlarında TIKLA PDF İNDİR !

Delilik Dağlarında TIKLA PDF İNDİR !

"Bu evrende cazibesine karşı koyulamayan iki şey vardır: Şüphe ve gizem. Hiçbir korku günlük hayatın işkencesinden daha dehşet verici olamaz."

20. yüzyılın önemli isimlerinden Amerikalı yazar H.P.Lovecraft (20 Ağustos 1890-15 Mart 1937), bugün korku edebiyatı denilince akla ilk gelen isimlerdendir. Yarattığı korku evreni ve "Cthulhu Mitosu" ile tanınan yazar, birbiriyle bağlantılı öykülerini "Arkham Döngüsü" olarak adlandırdı. Kendisinden sonra pek çok sanat eserine, sinema filmine ve bugün bilgisayar oyunlarına dahi ilham olan Lovecraft'ın bütün eserlerini sizlere sunmaktan ötürü mutluyuz.

İçerisinde yer alan Delilik Dağlarında, Dunwich Dehşeti ve Charles Dexter Ward Vakası adlı uzun öyküleriyle elinizdeki kitap sizi karanlık, gizemli ve korku dolu bir evrenin yaratıcısına, düşlerin sınırlarını zorlayıcı bir dehanın hayal gücüne davet ediyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Delilik Dağlarında TIKLA PDF İNDİR !Delilik Dağlarında TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Korku Gerilim
Etiketler; Edebiyat, Roman, Korku Gerilim, Delilik Dağlarında, Howard Phillips Lovecraft

Yorum Gönder